СМАЗА Я: Иван Ласкин разплака Николета Лозанова!

https://goreshto.net/novini/smaza-ya-ivan-laskin-razplaka-nikoleta-lozanova/49429 Goreshto.net
СМАЗА Я: Иван Ласкин разплака Николета Лозанова!

Иван Ласкин постави на място префърцунената Николета Лозанова!

Неприятелите на Николета Лозанова, които между другото са с внушителен брой, днес имат повод да празнуват. Причина за това са сълзите на водещата на "Поверително от NL", която най-сетне бе поставена на място. При това не от кой да е, а от устатия и интелигентен актьор Иван Ласкин. Мъжът на чаровната Алекс Сърчаджиева буквално срина Николета Лозанова със земята, при това пред очите на хиляди свидетели, видя Goreshto.net.

Случката се разигра в любимото за хвалби място на Николета Лозанова - Фейсбук, късето изненадващо Иван Ласкин написа многозначителен статус. Той гласи, че предпочита да му вадят зъб през "задното отверстие", отколкото да греда някои от водещите и предаванията по телевизионния ефир.

[caption id="attachment_5072" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Иван Ласкин постави Николета Лозанова на мястото й[/caption]

Като първи, а и досега последен пример, Иван Ласкин посочи Николета Лозанова и предаването й. Вместо "Поверително от НЛ" обаче, устатникът измисли далеч по-подходящо име на предаването, а именно "Отвратително от НЛ (Няма Лице) или (Недолюбено Лайно) - като остави на всеки читател право да избере кое от двете имена на Николета Лозанова й отива повече.

Статусът на Иван Ласкин предизвика бурни коментари и множество лайкове като всички до един се изредиха да плюят по не особено умствено надарената съпруга на Валери Божинов.

[caption id="attachment_5073" align="aligncenter" width="298"]Ето го и коментарът на Иван Ласкин Ето го и коментарът на Иван Ласкин[/caption]

В крайна сметка самопрехвалилата се Николета Лозанова бе изпратена дружно на боклука, а потребителите се захванаха с далеч по-интересни и качествени неща от нейната персона и плиткоумното й предаване, както сами неведнъж са ги определяли в социалната мрежа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.