Смеем й се, но двете рецепти на Сашка Васева наистина борят вирусите! (няма и помен от болно гърло, кашлица и температура)

https://goreshto.net/novini/smeem-y-se-no-dvete-recepti-na-sashka-vaseva-naistina-boryat-virusite-nyama-i-pomen-ot-bolno-garlo-kashlica-i-temperatura/50077 Goreshto.net
Смеем й се, но двете рецепти на Сашка Васева наистина борят вирусите! (няма и помен от болно гърло, кашлица и температура)

Сашка Васева може да ни се струва доста странна на моменти, но даде много ценни съвети!

Кой не е чувал за Сашка Васева и кой не се е смял на откачените неща, които прави във Вип Брадър 2017?! Да, признаваме, че и ние сме били едни от тези, които понякога са я смятали за Перко. Не можем обаче да не й признаем заслугата от ценните съвети за здраве, които сподели с всички. Сашка Васева е родител, отгледал две деца - здрави и калени. Най-голямата заслуга за това е нейна (след закрилата на Бог, разбира се). Така че който иска, нека да изпробва двете й рецепти за борба с вирусите и грипа. А който не, нека да продължи да й се смее. Ние избрахме да я послушаме, защото едната от рецептите сме я изпробвали отдавна и отлично знаем, че помага. Та така - първият еликсир против вируси е съвсем простичък и природен. Той лекува от раз болно гърло, фарингит, възпалено гърло и кашлица. За него са нужни само две съставки и те са зехтин и червен пипер. Червеният пипер може да е леко лют, но може и да е обикновен. А зехтинът за предпочитане да е студено пресован и екстра върджин. "Много е лесно - просто смесваме малко червен пипер с една голяма лъжица зехтин и го изяждаме. Това е. После обаче не бива да ядем и да пием нищо поне за час време, за да може съставките да ни останат по гърлото. Правиш го това нещо два или най-много три пъти и си като нов", сподели Сашка Васева пред своите съквартиранти и зрителите. А ако имаш температура (това е рецептата, която и ние знаем), ти трябват само вълнени чорапи и истински мед. Краката се намазват обилно с мед по ходилата, а после се навличат вълнените чорапи. Така се спи през цялата нощ, а на сутринта температурата е избягала през девет планини в десета. "Моите деца постоянно така съм ги лекувала и продължавам и до днес. Някои хора завързват намазаните с мед крака с найлони и тогава обуват чорапите, а аз направо наливам меда в чорапите и им ги обувам", смее се Сашка Васева. Съквартирантите обаче чинно си записаха рецептите й и се зарекоха да ги изпробват при нужда.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.