Смразяващо: Момиче с чудовищен разказ за касапницата в Манчестър! (да не се чете от лица под 18 години)

https://goreshto.net/novini/smrazyavashto-momiche-s-chudovishten-razkaz-za-kasapnicata-v-manchestar-da-ne-se-chete-ot-lica-pod-18-godini/49791 Goreshto.net
Смразяващо: Момиче с чудовищен разказ за касапницата в Манчестър! (да не се чете от лица под 18 години)

Не знам как ще живея оттук нататък, плаче младата британка след атентата в Манчестър Арена!

"Кошмар е това, не може да е истина. Искам да се събудя и всичко да е било лъжа", плаче младата британка Аби Мулен, родом от Северен Ланкашър. Девойката е била една от многото, които снощи вечерта с радост отишли на концерта на любимката си Ариана Гранде в Манчестър Арена. Събитие, започнало с щастливи усмивки и завършило с трупове. Повече от 20 трупа на млади хора и над 59 тежко ранени. А социалните мрежи продължават да бъдат заливани от отчаяни постове на родители, търсещи чедата си. Аби Мулен е успяла да се спаси. Като по чудо. Макар че е била само на сантиметри от мястото на взривовете. Това, което разказа тя обаче, накара света да застине вцепенен. "Навсякъде по мен имаше кръв и части от човешки тела. Останки от хора имаше по чантата и по косата ми. Блъснаха се в мен откъснати човешки крайници, части от месо и кожа. Не искам да си спомням, не мога. Тръгвах си съвсем спокойно от концерта, беше ми невероятно хубаво. Тогава се разнесе адски гръм. Взривът беше страшен, а после всичко стана за секунди. Секунди, които ти се струват вечност", тресяща се от плач разказва Мулен. Спомня си как около нея хората пищяли и тичали през глава. Бутали се един друг, а някои от тях все още били живи и опитвали да се спасят - въпреки че били с откъснати ръце или крака. Терористичният акт на стадион "Манчестър Арена" е един от най-зловещите до момента. Разбра се, че атентаторът е бил един и е загинал от взрива, тъй като взривното устройство е било прикрепено към него. Десетки семейства продължават да издирват близките си, а жертвите и пострадалите са предимно млади хора. Гари Уокър от Лийдс споделя, че е благодарен на Бог затова, че жена му е успяла да се спаси. "Ранена е, но ще оцелее. Бяхме страшно близо до мястото на взрива. Чувах как майки и бащи пищят и викат по име децата си. Чуха се два взрива. Всички бягахме колкото се може по-далеч, защото не знаехме дали ще има и още", разказва Уокър.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.