Смях в залата: Дебора на колене пред Емануела!

https://goreshto.net/novini/smyah-v-zalata-debora-na-kolene-pred-emanuela/49503 Goreshto.net
Смях в залата: Дебора на колене пред Емануела!

Дебора опита да отвърне на Емануела, но вместо това, тя излезе жалка и разсмя цяла България!

Конфликтът между Емануела и Дебора се задълбочава все повече, но това е една неравностойна битка, защото изпълнителката на "Трий ме" е в пъти по-популярна и Деб няма шанс.

Още с появата си преди няколко години, Дебора бе публично унизена от Емануела, която я нападна на тема пеене, припомня Goreshto.net. Последваха още няколко минискандала, като Емануела редовно се оплакваше, че Дебора се опитва да стане популярна, копирайки именно нея.

[caption id="attachment_5605" align="alignright" width="300"]Ето затова Дебора проплака от Емануела Ето затова Дебора проплака от Емануела[/caption]

Сега, близо 2 години по-късно, Дебора опита да отмъсти на Емануела, но никак не й се получи. След последното участие на Емилия (както е по лична карта) в нощен клуб, Дебора Иванова проплака, че тоалетът й от месец май бил откраднат, пише и ПИК. В крайна сметка обаче смешната стана Дебора, защото веднага се появиха множество коментари из форумите, които са в подкрепа на Емануела.

"Тая Дебора за каква се има? Емануела е звезда от години, има повече фенове, отколкото Дебора - познати. Недопустимо е да се правят сравнения между двете. Пълен смях." - коментира един от поп-фолк феновете.

Жалкото за Дебора е, че каквото и да направи, надали някога ще се изравни с Емануела, защото народът обожава втората от много години. Затова опитите й да придобие популярност чрез Емануела са доста смехотворни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.