Снимките, които накараха Наско от X Factor да се почувства като идиот!

https://goreshto.net/novini/snimkite-koito-nakaraha-nasko-ot-x-factor-da-se-pochuvstva-kato-idiot/49620 Goreshto.net
Снимките, които накараха Наско от X Factor да се почувства като идиот!

Наско от X Factor има сериозно за какво да размишлява!

Не е лесно да изпуснеш невероятна красавица и после да не изпитваш яд. Именно това се случва с Наско от X Factor в момента. Младежът с лека ръка позволи на Нелина Георгиева, с която се запозна в шоуто, да си тръгне от него. Двамата изживяха кратък романс, който така и не се задълбочи.

Във Фейсбук обаче девойката всеки ден ни напомня какво е пропуснал Атанас Колев, забеляза Goreshto.net. Нелина публикува направо убийствени снимки и побърза да се похвали, че вече е била на плаж. За Наско от X Factor морето вече е последното, което го вълнува, тъй като живее във Варна, но визията на това невероятно момиче със сигурност го е накарало да съжалява жестоко за скъсването им преди месеци.

[caption id="attachment_6456" align="aligncenter" width="192"]Уникалната Нелина Георгиева Уникалната Нелина Георгиева[/caption]

Наско от X Factor вече започна самостоятелна кариера в музиката, но пропускът в любовта със сигурност ще го държи още дълго.

[caption id="attachment_6457" align="aligncenter" width="300"]Наско от X Factor трябва да се чувства като идиот, понеже изпусна такова гадже Наско от X Factor трябва да се чувства като идиот, понеже изпусна такова гадже[/caption]

Все пак животът е пред Атанас Колев. Той е само на 17 г. и най-вероятно ще има възможността да поправи грешката с Нелина.

[caption id="attachment_6459" align="aligncenter" width="300"]Истинска прелест! Истинска прелест![/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.