Соня Колтуклиева изригна с неудобни въпроси към Корнелия Нинова! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/sonya-koltuklieva-izrigna-s-neudobni-vaprosi-kam-korneliya-ninova-vizh-tuk/50897 Goreshto.net
Соня Колтуклиева изригна с неудобни въпроси към Корнелия Нинова! (виж тук)

Соня Колтуклиева иска отговори от Корнелия Нинова!

Журналистката Соня Колтуклиева избухна с неудобни въпроси към лидера на столетницата Корнелия Нинова. Ето какво пожела да узнае тя, а и още стотици потребители в мрежата. Предаваме думите й без редакторска намеса:

"Някои въпроси към г-жа Нинова и някои уточнения:

1. Защо нито веднъж не се появи на предизборен митинг на г-жа Мая Манолова, подкрепяна от БСП? 2. Сигурна ли е, че зад г-жа Манолова няма корпоративен вот и олигарси? Все някой е финансирал скъпата й кампания... Основната фигура в нейния щаб е г-н Димитър Делчев, син на г-н Андрей Делчев, най-интелигентният и силен защитник на интересите на г-н Валентин Златев и на големите в петролния бизнес. 3. Г-н Бойко Борисов се кандидатира за кмет на София през 2005 г. като независим, защото още нямаше партия; на първия тур не го подкрепи никоя партия, на втория тур ( срещу Татяна Дончева от БСП) го подкрепиха от НДСВ, СДС, ССД, “Гергьовден”, ВМРО. 4. Инж.Стефан Стефанов в “Младост” от БСП ли е или е независим? В ЦИК е регистриран като независим. 5. След като г-жа Нинова призова симпатизантите на БСП в столицата да гласуват за кандидатите на “Демократична България”, ще прибави ли районните кметове от ДБ към активите на БСП? 6. Ако БСП се присъедини към искането на ИК на г-жа Манолова за касирането на изборите в София, това ще означава ли и непризнаване на вота за районните кметове в София?", пита Соня Колтуклиева в личния си профил в социалната мрежа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.