Соня Колтуклиева не спира с нападките срещу Недялко Недялков! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/sonya-koltuklieva-ne-spira-s-napadkite-sreshtu-nedyalko-nedyalkov-vizh-tuk/50781 Goreshto.net
Соня Колтуклиева не спира с нападките срещу Недялко Недялков! (виж тук)

Соня Колтуклиева продължава нападките срещу медията на Недялко Недялков!

Журналистката Соня Колтуклиева не спира с нападките срещу собственика на ПИК Недялко Недялков и скандалната статия с Йорданка Михайлова. Припомняме, че годеницата на кандидат-кмета от Демократична България Борислав Игнатов шокира обществеността с разтърсващи фотоси. Ето какво заяви днес Колтуклиева като продължение след откритото й писмо до поета Недялко Йорданов преди дни: "Приятел ми каза, че ПИКльовците били написали нова дописка. Че разполагали с още снимки на годеницата на арх. Борислав Игнатов, но нямало да ги публикуват. Защото осъзнали “драмата на близките” на младата жена - израз, който използвах в откритото си писмо до поета Недялко Йорданов, баща на издателя на ПИК Недялко Недялков. Обаче, настояват ПИКльовците, арх. Борислав Игнатов “трябва” да се оттегли от кметската надпревара в София. На кого толкова пречи един кандидат, който няма реални шансове да стане кмет?! Дали пък не се боят, че може да “изтегли” листата и да вкара повече общински съветници в СОС, които да объркат сметките на досегашните корпоративни повелители на най-големия град в България?!", написа Соня Колтуклиева преди минути. Сред последователите й обаче се намериха и такива, които не споделят позицията й, а са на коренно различно мнение. А именно - осъдително спрямо поведението на годеницата на Борислав Игнатов. Която, според тях, е била достатъчно голяма, за да знае какво, къде и с кого прави. "Каквото и да пишете, тази малка сива мишка срина даже професионалният авторитет на арх. Игнатов. При споменаването на името му всеки ще се подхилква представяйки три цвята играчки. Какво "момичето ми", те са знаели за този шантаж. Тя момата разкрепостена, ама да се прави на луда? Когато избраха архитекта в камарата на архитектите много колеги го харесаха. Но както казва Франсоа Саган, малките сиви мишки ни взимат красивите мъже", контрира я Александра Димитрова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.