СПЕШНО! Красива студентка се нуждае от помощ!

https://goreshto.net/novini/speshno-krasiva-studentka-se-nuzhdae-ot-pomosht/47186 Goreshto.net
СПЕШНО! Красива студентка се нуждае от помощ!

Красивата ни студентка Симона Кръстанова спешно се нуждае от медицинска помощ
Защо винаги животът удря тези, които не го заслужават? Това е въпрос, на който светът така и не успя да даде отговор. Такъв е случаят и с младото девойче Симона Кръстанова. Прелестната студентка със сигурност не заслужи с нищо жестоката си съдба, но тя е факт.

Още от раждането на Мони проблемите със здравето започват. Красивото момиче цял живот се бори с ужасни диагнози и ужасни неща. Първоначално тя е обявена за болна от епилепсия, в последствие лекарите решават, че има множествена склероза, но крайното становище е най-тежко. Оказва се, че прелестната ни студентка има рядко срещано автоимунно заболяване, което я изправя лице в лице срещу смъртта.

studentkaСимона Кръстанова е студентка, която се нуждае спешно от нас
За да има надежда за Симона, то тя трябва да се подложи на скъпо лечение, което се казва плазмефереза. То обаче е на стойност 14 хил. лв., при това само една процедура. На девойчето й трябват поне няколко процедури, за да има някакъв ефект и здравето й да се подобри. Без това лечение фаталният край е много вероятен.

Симона Кръстанова е изключително красива 20-годишна студентка. Тя следва “Славянска филология” в Софийския университет. Въпреки проблемите си със здравето, Мони не се отказва да учи и си взима съвестно изпитите. Състоянието й в момента обаче е критично, тъй като трябва спешно да започне лечение. За жалост, нейното семейство няма парите. Затова Goreshto.net ви призовава да помогнете на тази прелестна наша студентка, нека не я изгубим.

Цялата история на Симона виж тук!

Можете да подкрепите Симона Кръстанова чрез финансова помощ в банка ОББ към дарителската сметка: BG36UBBS80021445707010

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.