Срам и позор: Щерката на баба Ванга бе погребана жива!

https://goreshto.net/novini/sram-i-pozor-shterkata-na-baba-vanga-be-pogrebana-zhiva/49754 Goreshto.net
Срам и позор: Щерката на баба Ванга бе погребана жива!

Венета, която е наследница на баба Ванга и съпруга й Димитър, бе изкарана от някои като мъртва! Семейството й е бясно от случилото се!

Баба Ванга е една от жените с най-много почитатели в нашата страна. Затова народната любов към всички от семейството й също е голяма. Точно това е причината информацията, че дъщеря й е починала, да предизвика такъв смут сред населението. Оказва се, че Венета е жива и здрава, като дори се готви за предстоящия празник. Внучка й Кристина изригна във Facebook с истината за своята баба. Тя написа, че Вени е добре със здравето и даже скоро цялото семейство ще си ходи до Петрич, където ще отбележи Гергьовден. Припомняме, че в началото на днешния ден в интернет се завъртя информация, че баба Венетка се е споминала на 74-годишна възраст. Дори бе оповестено, че и траурното шествие е било проведено край Сандански. Всъщност обаче дъщерята на баба Ванга е все още сред нас. Внучка й е повече от възмутена, тъй като нейната майка - щерката на Венета, е щяла да получи инфаркт, когато е прочела в интернет какво е написано. "Що за безобразие? Погребват жив човек, треперя цялата." - възмущава се в мрежата правнучката на Ванга. Тя нашумя преди известно време с това, че е наследила паранормалните способности на прабаба си. Макар да няма кръвна връзка с нея, момичето също вижда в бъдещето. Goreshto.net припомня, че Венета е осиновено дете на Ванга и Митко. Приликата й с пророчицата обаче е удивителна. Това кара някои да я мислят за нейна истинска дъщеря или някаква роднина в някой друг живот. Всъщност вярващите в тези неща считат, че баба Ванга сама е избрала Венета за свое дете, понеже е видяла душата й и че я познава отпреди. Затова и правнучка й е с пророчески способности. Разбира се, това остава само в света на хипотезите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.