Срам! Вижте какво прави Николета с детето си!

https://goreshto.net/novini/sram-vizhte-kakvo-pravi-nikoleta-s-deteto-si/49157 Goreshto.net
Срам! Вижте какво прави Николета с детето си!

Николета Лозанова стигна дъното и започна да рови в него!

Водещата на предаването "Поверително от НЛ" Николета Лозанова този път не само стигна дъното, но и започна да рови в него. Съпругата на Валери Божинов затвърди скандалната си слава на безпардонна и не особено умна жена, която се стреми да вдига собствения си рейтинг с цената на всичко.

Дотук тя направи много неща, но всички те малко или много можеха да бъдат ако не разбрани, то поне заметени под килима. Не и сега обаче!

nikoletaНиколета Лозанова реши да използва собственото си дете, за да си вдига имиджа и този на изпадналото й предаване. В стремежа си да победи по гледаемост "Горещо" на Венета Райкова /нещо, което ще й се случи, но в друг живот/, Николета направи с Никол нещо срамно за една майка.

Божинова най-безцеремонно се кани да помъкне малкото момиченце в следващото си предаване и да го разиграва като маймунка пред зрителите, само и само да получи още някой и друг процент от мечтания рейтинг.

Няма как да не отбележим, че такова нещо досега не сме виждали. Най-популярните ни телевизионни водещи не само не претендират със семействата и децата си, но всячески се опитват да ги запазят далеч от злите езици.

Това е напълно достатъчно, за да прецени всеки сам за себе си що за водеща е Николета и най-вече що за родител е?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.