Срамните тайни на Мария: Певицата се прави на грандама във "ВИП Брадър", а вижте всъщност колко й е голямото!

https://goreshto.net/novini/sramnite-tayni-na-mariya-pevicata-se-pravi-na-grandama-vav-vip-bradar-a-vizhte-vsashtnost-kolko-y-e-golyamoto/50034 Goreshto.net
Срамните тайни на Мария: Певицата се прави на грандама във "ВИП Брадър", а вижте всъщност колко й е голямото!

Мария е сред жените, които имат мания за грандоманщина, дори да не я оправдават!

В тазгодишния "ВИП Брадър" Мария е най-колоритният участник. Тя е основен играч и затова не пропуска да се изяви като нещо велико сред останалите. Всъщност обаче фолк дивата не е никак велика, поне така подсказва нейната биография. Тя крие от хората някои твърде любопитни факти за себе си. Те са свързани с образованието й. Мара Отварачката, както мнозина я знаят, се е дипломирала със средно образование едва преди десетина години. Имайки предвид че в момента е на 35 г., то значи Мария е завършила гимназия на възраст, в която повечето хора завършват университет. Нещо, което тя упорито крие. Когато най-после взима дипломата си, Мара е вече известна попфолк певица и точно това я улеснява. Говори се, че просто се е появила в Музикалното в Стара Загора и си е откупила завършването. Там тя е учила свирене на контрабас. В 9 клас прекъсва поради токов удар, който й уврежда за няколко месеца пръстите на ръцете. След като се възстановява обаче, Мария не се връща на училище, а започва да си търси работа. Макар и само на 16 г., родителите й по онова време са разведени и нямат пари да я издържат. Така не след дълго попада в "Пайнер мюзик" и приказката й започва. Вече 17 години е част от най-голяма компания за попфолк музика. Днес Мария е даже висшистка. Преди година тя се дипломира в Нова Български университет. Специалността й е отново музикална. Слуховете и относно висшето й образование обаче не са особено приятни за нея. Според тях, за 4 години тя се е явила точно два пъти в университета. Веднъж да се запише и веднъж да си вземе дипломата. Твърди се, че певицата е спонсорирала щедро висшето учебно заведение, с което на практика се е освободила от изпити. Това обаче едва ли има значение за нея самата, защото днес се бие в гърдите, че е висшистка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.