Срамота! Шефът на хотелиерите взриви България със скандално изказване за ударената от швед камериерка

https://goreshto.net/novini/sramota-shefat-na-hotelierite-vzrivi-balgariya-sas-skandalno-izkazvane-za-udarenata-ot-shved-kamerierka/49826 Goreshto.net
Срамота! Шефът на хотелиерите взриви България със скандално изказване за ударената от швед камериерка

Вече втори ден никой недоумява какво предизвика удара в главата на онази камериерка!

Шефът на хотелиерите и ресторантьорите в България Благой Рагин направи скандално изказване за случката, в която шведски турист в Слънчев бряг изрита в главата българска камериерка. Думите му взривиха Нова телевизия, тъй като дойдоха много неочаквано. Според председателя на Асоциацията, не трябва да се вдига много шум около случилото се, за да не изгоним туристите. Той е на мнение, че клиентът винаги е прав и затова трябва да си траем. [caption id="attachment_8524" align="alignleft" width="264"]камериерка Рагин шокира мнозина по случая с ударената от швед камериерка[/caption] "Клиентите имат различни характери и служителите от сферата на туризма трябва да се съобразяват с тези характери. Неписани правила са "Не се спори с клиент", "Клиентът е прав винаги" и "Усмивката е задължителна". Те трябва да се спазват." - коментира Рагин случилото се. Идеята на шефа на хотелиерите очевидно е свързана с това, че скандинавците може да бойкотират България, ако човекът, ударил нашата камериерка, влезе в затвора. Така България ще изгуби около 250 млн. евро, които идват всяка година само от скандинавските туристи. Очевидно притеснението на Рагин е свързано с това да не изгуби милионите от тези туристи. Затова смята, че случаят трябва да бъде потулен и забравен. Засега обаче няма изгледи да се развие така ситуацията. Главният прокурор Цацаров каза, че всеки турист трябва да си носи последствията от поведението си, независимо дали е от ЕС или не. Нападателят, който се казва Георг Сумберг и е на 54 г., в момента се намира в бургаския арест. Срещу него е повдигнато обвинение и ако вината му бъде доказана, може да влезе зад решетките за цели 3 години. Вината му по всяка вероятност ще бъде доказана, тъй като нападението над камериерката го има заснето от една от камерите в хотела. Именно така се разбра за случая. Все още не е ясно какво е предизвикало това поведение на един над 50-годишен мъж. Той се е приближил до камериерката, започнал да й говори нещо с тих тон, след което я ударил силно в главата и тя изпаднала в несвяст. Съществува вероятност нападателят да е с психични проблеми, но още няма данни за такива. Развръзката по случая предстои.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.