Срина й егото: Ники Кънчев посече Гала в ефир! (водещата посърна, побесня пред мъжа си Стефан - виж тук)

https://goreshto.net/novini/srina-y-egoto-niki-kanchev-poseche-gala-v-efir-vodeshtata-posarna-pobesnya-pred-mazha-si-stefan-vizh-tuk/49989 Goreshto.net
Срина й егото: Ники Кънчев посече Гала в ефир! (водещата посърна, побесня пред мъжа си Стефан - виж тук)

Ники Кънчев захапа Гала в ефир още на първото й предаване!

Водещата на "На кафе" Гала откри новия сезон на предаването си ухилена до уши. Причината за почти истеричното й щастие е половинката й Стефан Николов. Когото Гала успя да нахендри за свой ко-водещ. И, разбира се, да го постави на хранилката на Нова телевизия. Хиляди зрители от вчера негодуват в мрежата и се питат това телевизия ли е, или шуробаджанашка компания. Стефан Николов през живота си не е работил в медия, а и уж се водеше бизнесмен. Защо тогава благоверната му се мъчи да го тика тук и там, сякаш е майка на дете идиотче. Това обаче е друга тема на разговор. В случая интересното бе не появата на Гала и Стефан Николов в ефир, а начинът, по който Ники Кънчев посече водещата. И то така, че нахилената й физиономия се спече и сви като стафида. Колегата на Гала - Ники Кънчев се включи в предаването, за да рекламира предстоящия сезон на Вип Брадър 2017, който стартира в понеделник 11 септември. След няколко думи за риалити формата, Кънчев с типичното си чувство за хумор реши да отбележи и похвали новото амплоа на Стефан. Без да се усети, че срива тотално егото и женското самочувствие на Гала обаче, той изцепи в ефир: "Гала, че той мъжът ти е по-готин от теб. Ами да, по-хубав е" - с тези си заключения лицето на Вип Брадър накара Галчето първо да се ококори така, че очите й щяха да изхвръкнат. А после да се начумери като буреносен облак, без обаче и дума да продума. Водещата не отвърна нищо и моментално смени темата, но доста време след това физиономията й издаваше скованост и пренапрежение. "То пък какво ли можеше да отговори на Кънчев като той каза самата истина. Да не го беше навирала мъжа си и да не се цупи. Стефан може и да не е журналист или водещ, но определено е по-млад, по-свеж и по-чаровен от нея. Тя вече е омръзнала на всички", коментират и потребители в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.