Стефан хвърли бомбата: Не харесвах Гала, аз съм съвременният мразещ! (Всичко за изповедта на новия ко-водещ в "На кафе")

https://goreshto.net/novini/stefan-hvarli-bombata-ne-haresvah-gala-az-sam-savremenniyat-mrazesht-vsichko-za-izpovedta-na-noviya-ko-vodesht-v-na-kafe/50008 Goreshto.net
Стефан хвърли бомбата: Не харесвах Гала, аз съм съвременният мразещ! (Всичко за изповедта на новия ко-водещ в "На кафе")

Стефан на Гала се изповяда в интервю по Нова телевизия!

Новият ко-водещ в "На кафе" Стефан Николов разкри любопитни детайли от своя живот. Той е известен като половинката на Гала, но всъщност хората почти нищо не знаят за него. Откакто започна работа в телевизията, Стефан е широко обсъждана личност. Мнозина го критикуват, че е там само за пари и жена му го е набутала в предаването си. Всъщност възлюбеният на Гала се занимава с търговия и производство. Той твърди, че има толкова много работа, че често жена му го укорява, че няма време за нея. С това разкритие за работата си Стефан сложи край на спекулациите, че е безработен и затова е бил уреден за някой лев в "На кафе". Всъщност продуцентите Тара и Ралица от няколко години непрестанно го подканвали да има една своя рубрика и тази година моментът дошъл. "Предложението им дойде два дни преди началото на сезона. Една от причините да приема е, че обичам да приемам предизвикателства, в които имаш кратък срок за отговор." - каза Стефан пред Ива Софиянска. Той не отрича, че преди да се запознае с Гала изобщо не я е харесвал. Знаел я е само от екрана и това, което е виждал, не му се е нравело особено. Всичко помежду им тръгва от един смс. Тогава Стефан разбира, че у Гала има много повече от това, което е мислил. Двамата са заедно вече 12 години. За добро или за лошо, тяхната любов изглежда непоклатима и доказателството е, че никога са нямали криза, в която да са били на прага на раздялата. Относно сосбтвената си личност, Стефан сподели, че е съвременният мразещ. Той е един от най-големите критици на всичко, но го прави интелигентно и смислено. "Съвременният мразещ трябва да бъде образован. Получих много негативни коментари, голяма част от които бяха неграмотни." - разкри бизнесменът в "Събуди се". Той отрече Гала да е разбила брака му. С тв водещата е започнал връзка след развода си, а по онова време дъщеря му е била малко дете. Щерката на Гала пък е била на 8 г. Стефан е станал перфектният пастрок и се радва на това и до днес.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.