Стилиян Петров втрещи с признанието си: Не искам да повярвам, че е истина! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/stiliyan-petrov-vtreshti-s-priznanieto-si-ne-iskam-da-povyarvam-che-e-istina-oshte-podrobnosti/49845 Goreshto.net
Стилиян Петров втрещи с признанието си: Не искам да повярвам, че е истина! (още подробности)

Стилиян Петров се прибра в България за мача на Бербатов!

Големият Стилиян Петров се върна в родината специално за мача на Димитър Бербатов и световните звезди. И, разбира се, веднага беше нападнат от журналисти. Пред които той се съгласи да говори и да разкрие какво се случва с него в последно време. Бившият капитан на "Астън Вила" се похвали, че в момента избира между три оферти за кариерата си. Която вече се възражда след огромната трагедия, когато научи, че страда от левкемия. Естествено, репортерите не пропуснаха да върнат Петров към ужасяващия период от живота му, когато той беше на косъм да се предаде. Самият той разкри това, както и фактът, че единствено любовта на семейството и феновете му го е накарала да продължи и да устои на изпитанията. "Няма да лъжа или да крия. Плакал съм много, стигал съм до отчаяние. В продължение на година бях на химиотерапия и имаше моменти, в които исках да спра. Да зарежа всичко и да се откажа. Но това означаваше да се откажа и от живота си. Никога няма да забравя какво направиха за мен и какви сили ми дадоха жена ми, децата, приятели и фенове", разказва Стилиян Петров. Има обаче нещо, което го яде отвътре и не му дава мира. Нещо, което го вбесявало до мозъка на костите. И то е фактът, че вече всички свързват името му първо с болестта, а чак след това с футбола. "Не искам да повярвам, че е истина. Не мога да се примиря. Хората отварят и търсят името ми в интернет. А това, което излиза на първо място и то страници наред, не е работата и успехите ми, а болестта ми. Това ме убива психически, адски ме вбесява", признава Стилиян. Но се опитва да загърби клюките и дребнотемието и да се отдаде на живота и децата си. А те вече са пораснали - едното е на 14, а другото на 10 години. Те са най-голямото му щастие и гордост.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.