Страхотни: Силвия и Теди Кацарови отслабнаха с обща диета! (ВИЖ Я ТУК!)

https://goreshto.net/novini/strahotni-silviya-i-tedi-kacarovi-otslabnaha-s-obshta-dieta-vizh-ya-tuk/49629 Goreshto.net
Страхотни: Силвия и Теди Кацарови отслабнаха с обща диета! (ВИЖ Я ТУК!)

Силвия и Теди Кацарови се заеха с обща диета преди плажа и успяха!

Невероятните и гласовити Силвия и Теди Кацарови решиха да свалят по някой и друг излишен килограм от телата си, преди да отидат на почивката си край морето. Тъй като и двете са доста заети покрай работата и семейните си ангажименти обаче, все не им се отдавало да се захванат сериозно с режима.

Затова Силвия и Теди Кацарови взели най-доброто решение, а именно да започнат обща диета, за да могат да се контролират една друга и да си дават стимул и вяра в успеха. Който, между другото, не закъсня. Невероятните Силвия и Теди Кацарови успяха да свалят исканите килограми и доволни да се напъхат в банските.

[caption id="attachment_6524" align="alignright" width="300"]Силвия и Теди Кацарови Силвия и Теди Кацарови страшно доволни от фигурите си[/caption]

Разбира се, отслабването е било доста по-бързо и ефективно при Теди Кацарова, която свали излишните според нея 4-5 килограма, докато Силвия Кацарова отслабна с 8 килограма, но за повече време и малко по-бавно от очакването. Като се има предвид възрастовата им разлика обаче, може да се счита, че и двете се радват на чудни резултати с диетата си.

Която е възможно най-простичката и лесна на света. Състои се само в няколко категорични забрани - никакво сладко /нищо, чиито вкус е сладък или напомня на сладко/, никакви плодове, никакво месо, никакви тестени, пържени и мазни храни, и не на последно място - никакви храни, продавани във вакуумирани опаковки. Това е!

Което ще рече, че диетата на Силвия и Теди Кацарови силно се доближава до суровоядството - двете близо месец не сложили друго в уста, освен зеленчуци, сурови ядки, много прясно изстискани сокове, както и млечни продукти, но с ниска масленост.

Ястията може да са не само сурови, но и приготвени на пара, фурна или варени, а отново повтаряме, че сиренето, киселото мляко и кашкавалът трябва да са с възможно по-нисък процент масленост.

Всичко това, обилно полято с над 3 литра вода на ден, е дало чудесните резултати при Силвия и Теди Кацарови.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.