Страховити кадри от Бургас /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/strahoviti-kadri-ot-burgas-snimki/49417 Goreshto.net
Страховити кадри от Бургас /СНИМКИ/

Жителите на Бургас станаха жертва на грандиозен потоп! Оплакванията са много, а наводненията - жестоки!

Страховити сцени се разиграха в Бургас през последното денонощие. Градът стана жертва на потоп, съобщава ПИК. Има множество сигнали до държавните органи, в които бургазлии се оплакват от наводнения. Най-засегнати са кварталите "Акациите" и "Победа". В момента се работи по разрешаването на проблема, което обче може да отнеме часове.

От общината са хвърлили вината на ВиК, научи Goreshto.net. Причината да се стигне до подобен потоп е в запушените шахти, през които трябва да се изтича водата и които не са чистени от много години, смятат специалистите. Гледките в Бургас обаче са потресаващи. Автомобилите са заприличали на плавателни съдове, а минувачите са зарязали всякакви обувки и се разхождат боси из града, все едно са на море.

[caption id="attachment_4969" align="aligncenter" width="300"]Ето така се придживат автомобилите в Бургас Ето така се придвижват автомобилите в Бургас[/caption] [caption id="attachment_4970" align="aligncenter" width="300"]Наистина ужасно... Наистина ужасно...[/caption]

Това не е нормално за една държава от Европейския съюз, категорични са всички бургазлии. Въпреки сериозното им самочувствие, че градът им се развива възходящо в последните години, този потоп идва да докаже сякаш друго.

[caption id="attachment_4971" align="aligncenter" width="300"]Градският транспорт в Бургас също е сериозно затруднен Градският транспорт в Бургас също е сериозно затруднен[/caption] [caption id="attachment_4972" align="aligncenter" width="300"]Тази бургаска дама едва се движи в жестокия потоп Тази бургаска дама едва се движи в жестокия потоп[/caption]

*Снимки: Флагман

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.