Страшен гаф: Ето го доказателството, че Даниел Петканов не е простил на Алекс! (виж какво й каза - издънката му е шокираща)

https://goreshto.net/novini/strashen-gaf-eto-go-dokazatelstvoto-che-daniel-petkanov-ne-e-prostil-na-aleks-vizh-kakvo-y-kaza-izdankata-mu-e-shokirashta/50054 Goreshto.net
Страшен гаф: Ето го доказателството, че Даниел Петканов не е простил на Алекс! (виж какво й каза - издънката му е шокираща)

Даниел Петканов се изтърва пред камерите за истинските си отношения с Алекс Богданска!

Голямата любов и повторното събиране на Даниел Петканов и Алекс Богданска намирисваше на зле скалъпен сценарий още от началото. Маса зрители нададоха вой в мрежата и заявиха на екипа на Вип Брадър 2017 да спре да ги прави на балъци. Ето, че предположенията им се оказаха верни. Истината разкри самият Даниел Петканов и то без да иска. Лудия репортер явно не е толкова добър актьор или просто сърце не му дава да го играе на чувства там, където ги няма. Или по-скоро са коренно различни от любовта. Оказа се, че Даниел още не е простил на Алекс за предателството и в това са убедени и приятелите му отвън. Снощи обаче той се издаде с няколко неща. Първото беше, когато Алекс Богданска умилително му навираше годежния пръстен на Енджи Касабие под носа. А след това го попита дали си представя да се оженят наистина. "Честно ли да ти кажа?! Не, не си го представям. Не мога", отсече Даниел Петканов - уж в най-романтичния момент. Той остана някак хладен и когато Богданска му рецитираше прочувствени стихове за любовта. А и кой наистина влюбен и отдаден на половинката си мъж няма да потърси сметка от онзи, който я клевети публично?! Всички забелязаха как след импровизираното "сдобряване", Дани Петканов отиде при Цуни, за да говорят за Алекс. Вместо да я защити по някакъв начин обаче, той остана безмълвен и изслуша компроматите на Цветелин Маринов спокойно. Дори с усмивка на уста. Все едно Цуни обсъждаше която и да е друга от жените в Къщата, а не неговата любима. "Всички тези неща повече от ясно показват, че Дани играе роля. Как си мислите, че ще прибере обратно Богданска, та той да не е идиот?! Това момиче може да е умно, красиво и какво ли още не, но определено не става за сериозна връзка. И това никой не го знае по-добре от Петканов", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.