Страшен купон за рождения ден на Златка Димитрова! (МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/strashen-kupon-za-rozhdeniya-den-na-zlatka-dimitrova-mnogo-snimki/49404 Goreshto.net
Страшен купон за рождения ден на Златка Димитрова! (МНОГО СНИМКИ)

Бременната Златка Димитрова имаше двоен повод за празнуване!

Двоен повод за празнуване имаше преди броени дни Златка Димитрова. Тя отпразнува 30-я си рожден ден, а най-голямото й щастие е, че го посрещна бременна с първото си дете. Като се има предвид, че таткото е обожаваният от Златка Димитрова Миро, то поводите за наздравици направо си стават три.

[caption id="attachment_4870" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Купона за рождения ден на Златка Димитрова[/caption]

Разбира се, Златка Димитрова през цялото време вдигаше наздравици с безалкохолни напитки, плодови коктейли и чиста водица, докато гостите се забавляваха като за последно. Любопитното е, че на тържеството, по случай рождения ден на Златка Димитрова, нямаше много известни лица.

Това даде да се разбере, че Златка Димитрова държи истински на старите си приятели, на които остава вярна и не умира да си прави фалшив пиар с познати муцуни, както повечето от плеймейтките - начело с Николета Лозанова, разбира се.

[caption id="attachment_4871" align="aligncenter" width="300"]Вихра на рождения ден на Злати Вихра на рождения ден на Злати[/caption] [caption id="attachment_4872" align="aligncenter" width="300"]Юлиана Дончева пожела много щастие на Златка и бебето й Юлиана Дончева пожела много щастие на Златка и бебето й[/caption] [caption id="attachment_4873" align="aligncenter" width="300"]Мика Стоичкова и гаджето й също уважиха Злати Мика Стоичкова и гаджето й също уважиха Злати[/caption]

Златка Димитрова грееше от щастие през цялата вечер, а лицето й излъчваше увереността и спокойствието на бъдеща родителка. Гостите не можаха да не отбележат, че Златка Димитрова се е разхубавила и че явно бременността й влияе много положително.

[caption id="attachment_4874" align="aligncenter" width="173"]Най-важният човек за Златка Димитрова - Миро Най-важният човек за Златка Димитрова - Миро[/caption] [caption id="attachment_4875" align="aligncenter" width="300"]Златка Димитрова репетира за майчинството Златка Димитрова репетира за майчинството[/caption]

А и как иначе, щом през цялото време любимият й Миро бе неотлъчно до нея, като я целуваше и прегръщаше пред всички, без никакви задръжки, видя Goreshto.net.

Златка Димитрова получи много скъпи подаръци, но безспорно най-големият от тях е този, който Миро й подари месеци преди рождения ден - а именно бъдещото им момченце. Дано се роди живо и здраво!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.