Страшен скандал: Крясъците на Нора Недкова оглушиха Къщата! (Ванко 1 бесен - виж тук)

https://goreshto.net/novini/strashen-skandal-kryasacite-na-nora-nedkova-oglushiha-kashtata-vanko-1-besen-vizh-tuk/50503 Goreshto.net
Страшен скандал: Крясъците на Нора Недкова оглушиха Къщата! (Ванко 1 бесен - виж тук)

Новоизбраният президент в Къщата на Вип Брадър Нора Недкова изпадна в истерия!

Първият скандал във Вип Брадър: Женско царство вече е факт. Тези, които оглушиха Къщата обаче не са врагините Ваня Костова и Ева Найденова, а Нора Недкова. Мис Плеймейт 2017 събра очите на съквартирантите още часове след влизането им във формата. Както знаем, снощи тя беше провъзгласена от Големия брат за президент на новосъздадената държава Норландия. А неин вицепрезидент стана гримьорът Валентин Кулагин. Кулагин не спря да дразни и обижда "тънко" Нора още от самото начало. Той директно я нарече "глупава", "нискоинтелигентна", че дори и "проста". А първата им обща мисия доведе до истински крах, разкриха източници от кухнята на медията. Днес ще видим какви решения ще вземат Нора Недкова и Кулагин за съквартирантите. И кои от тях ще бъдат оставени без храна, топла вода, дрехи и прочие. Именно това довело до истерията на родната Дженифър Лопес, която се страхувала да посочи когото и да било от виповете.

"Нора опита да абдикира от задълженията си и да ги прехвърли на Валентин, но той не склони. Каза й, че тя е президентът и тя трябва да реши кого с какво да "накаже". Отказа да се меси и на няколко пъти й се присмя, че е тъпа. Това и фактът, че ще бъде намразена от другите още в началото, я хвърли в истерия", разказват източниците.

Нора Недкова се нахвърлила върху Кулагин пред очите на всички още щом излязли от Изповедалнята. Съквартирантите буквално се опулили и дума не можели да продумат при вида на избеснялата блондинка. Норчето крещяла и обиждала гримьора така, както само тя умее, а виковете й кънтели в цялата Къща. Кулагин на свой ред се хилел и още повече я провокирал като акцентирал на "селския" й акцент и речник. Единственият, който не издържал и избухнал, е рапърът Ванко 1. Докато другите все още се престрували на възпитани и деликатни, Иван Главчев се вбесил от пискливите децибели на Недкова и я поставил на мястото й. "Млък! Ще пищиш на мъжа си у вас. Не знам кой ще те търпи тук, но няма да съм аз. Запиши си го още сега! Такива като теб с хиляди съм ги оправял... Уважение и респект ще виждам, иначе няма да се разберем", троснал й се Ванко 1. При което Нора си затворила устата... Докога ли?!...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.