Страшен скандал със Златка Райкова разтърси страната! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/strashen-skandal-sas-zlatka-raykova-raztarsi-stranata-snimki/49388 Goreshto.net
Страшен скандал със Златка Райкова разтърси страната! (СНИМКИ)

Златка Райкова ще има да бере дертове покрай въпросния случай!

Страшен скандал със Златка Райкова разтърси страната. Много от феновете й останаха със зинала от шок уста, когато разбраха, че любимката им играе главна роля не къде да е, а в професионален розов филм за възрастни, които се излъчват по едни специфични канали в късните доби.

И тук действително не става дума за аматьорско видео, направено с мобилен телефон, а напълно професионален филм, където Златка Райкова се вихри като за последно. "Интересно как ли ще реагира гаджето й Георги Валентинов на тези сладки кадри?!", веднага започнаха да се майтапят форумци и злите езици в столицата.

[caption id="attachment_4742" align="alignright" width="300"]Златка Райкова Златка Райкова за малко да го отнесе без вина[/caption]

За успокоение на Златка Райкова и близките й обаче, ММА борецът няма да направи абсолютно нищо, защото всъщност Златка Райкова не е Златка Райкова, а нейна двойничка. Актрисата от филма прилича досущ на нашето русокосо момиче, но за негово щастие, не е.

Мацката се нарича Джулс Вентура и е една от най-касовите актриси в подобен род продукции. Ако я видите отдалеч, че и отблизо, като нищо ще я объркате със Златка Райкова заради удивителното им сходство.

Към днешна дата обаче, разликата между двете е огромна, тъй като Златка Райкова взе, че си седна на съответните части. Откакто се влюби в Георги Валентинов, Златка Райкова е неузнаваема дори за приятелките си.

[caption id="attachment_4743" align="aligncenter" width="300"]Не е ли удивителна приликата със Златка Райкова?! Не е ли удивителна приликата със Златка Райкова?![/caption]

"У Злати вече няма и помен от предишното скандално момиче. Вижте я само как се облича и ще ви стане ясно, че се е стегнала и е станала сериозна жена. Любовта я промени коренно и никой повече не може да я обвини в леко поведение като преди. Сега тя мисли повече за семейство и деца, отколкото за каквото и да било друго", коментират близки на Златка Райкова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.