Страшна гледка: Смяната от бой Дебора изпадна в истерия при Гала! (ето кой я преби часове след Биг Брадър - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/strashna-gledka-smyanata-ot-boy-debora-izpadna-v-isteriya-pri-gala-eto-koy-ya-prebi-chasove-sled-big-bradar-mnogo-snimki/50141 Goreshto.net
Страшна гледка: Смяната от бой Дебора изпадна в истерия при Гала! (ето кой я преби часове след Биг Брадър - МНОГО СНИМКИ)

Дебора се появи при Гала в истерия и с множество хематоми по лицето и тялото!

Само преди едно денонощие Дебора напусна Къщата на Биг Брадър. Или по-точно беше категорично изгонена от Големия брат, когото си позволи да обиди и дори да "благослови" юнашката. Ако знаеха какво ще последва, може би продуцентите на шоуто нямаше да позволят да си тръгне. Макар че едва ли някой би могъл да я спаси от планирания ужас. Днес певицата пристигна в студиото на Гала и още с влизането си шокира водещата и коментаторите. Дебора беше жестоко пребита. Тя влезе в студиото полужива от шока и изпадна в неконтролируема истерия. По лицето й тялото й има множество хематоми от ударите, които са й били нанесени. При това пред собствения й жилищен блок от цели трима нападатели. "Разбрали са, че излизам и са ме чакали пред блока. Нищо не подозирах, прибирах се най-спокойно, когато ми се нахвърлиха. Биха ме много, биха ме с ярост", плаче неутешимо Дебора пред Гала и зрителите. Тя заяви, че е убедена кой е поръчителят на това деяние - бившият й приятел Сергей. Той многократно я заплашвал и дори я уверил, че ще й лисне киселина в лицето. "Говорих за него в шоуто и той е побеснял. Страх ме е какво ще направи оттук нататък, защото знам, че няма да остави нещата така", ридае певицата. Тя още не е съобщила в полицията за нападението, но се кълне, че още днес отива да подава жалба. Колкото за изпъждането от Биг Брадър, Дебора заяви, че вътре са се подигравали с нея и никой не я е разбирал. "Не можех да остана повече. Аз имам панически атаки. Преди да вляза в Къщата съм ходела по лекари и на кардиолог, защото ми се схващаше лявата страна и не можех да дишам. Вътре в Къщата получих нови паник атаки, а те ме изкараха, че пия. Решиха да се подиграят с мен и да ме представят като пристрастена, а не е така", вече дори крещеше от безсилие момичето.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.