Страшна мръсотия: Виж какво е направил Цуни в тоалетната и с кого! (новината разтърси зрителите на Вип Брадър + снимки)

https://goreshto.net/novini/strashna-mrasotiya-vizh-kakvo-e-napravil-cuni-v-toaletnata-i-s-kogo-novinata-raztarsi-zritelite-na-vip-bradar-snimki/50019 Goreshto.net
Страшна мръсотия: Виж какво е направил Цуни в тоалетната и с кого! (новината разтърси зрителите на Вип Брадър + снимки)

Вип Брадър 2017 дълго ще се помни заради това разкритие за Цуни!

Сезонът на Вип Брадър 2017 ще се помни дълго. Но не заради Мария, Сашка Васева или Мегз, а заради Цуни. И разкритието, което лъсна за него преди часове и разтърси зрителите на формата. Цветелин Маринов още дори не подозира, че мръсната му тайна е била разкрита, но скоро ще разбере. Става дума за това какво е правил Цуни в тоалетна и с кого?! Не в Къщата на Вип Брадър (поне не още), а в тоалетната на вървежния преди няколко години столичен клуб "Син Сити". Именно там, в този "Град на греха", Цветелин е прегрешил или по-точно - принудили са го да прегреши. Срамната и позорна сцена става пред очите на Златка Райкова, а основното действащо лице е бившото й гадже Камен Балбузанов - Куката. Последният научил, че новобогаташчето Цуни е хвърлило око на приятелката му и побеснял. В действителност Цветелин Маринов започнал ежедневно да обстрелва Русата Златка с изкусителни смс-и и предложения за среща. Не се знае дали тя изобщо е отговаряла и какво, но Куката попаднал лично на кореспонденцията. След като проучил Цуни и разбрал, че в посочената вечер той отново ще се вихри в "Син Сити", нахлул там заедно с няколко здравеняка и Златка Райкова. Първото, което направили Камен и компания, било така да ошамарят Цветелин, че той едва можел да се изправи на краката си. След което Куката го затворил в тоалетната и му изкрещял: "Нали ти викат Цуни, а?! Хайде сега цуни ми оная работа, за да не те убия тук на място", съобщава вестник "Уикенд". Последвало разкопчаване на ципа, изваждане на "жезъла" на Куката и директно подаване в устата на Маринов. На когото не му оставало друго, освен да слуша и изпълнява. След позора, който ще помни цял живот, Цветелин дори платил на Камен 20 000 лева. В противен случай Балбузанов го заплашил, че ще разпространи навсякъде ужасяващото клипче, на което Цуни така добре "работил" с устата си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.