Страшната седморка: 7-те снимки, които Емилия копнее да унищожи!

https://goreshto.net/novini/strashnata-sedmorka-7-te-snimki-koito-emiliya-kopnee-da-unishtozhi/49307 Goreshto.net
Страшната седморка: 7-те снимки, които Емилия копнее да унищожи!

Съпругата на Коко Динев - Емилия не винаги е била това, което е сега!

Красивото лице на Пайнер и любимата жена на Коко Динев - Емилия, не винаги е била това, което е сега. А именно пример за подражание и идол на хиляди тийнейджърки. Съвсем не! Визията на Емилия е била доста различна от настоящата и, да си го кажем право - изобщо не е за завиждане.

[caption id="attachment_4094" align="alignright" width="300"]Така изглежда Емилия сега - приказно красива Така изглежда Емилия сега - приказно красива[/caption]

Твърденията за това не са просто махленски клюки или инсценировка на завистливи колежки, а самата истина. Която, за огромно съжаление на Емилия, продължава да живее в интернет пространството.

Бегъл поглед през търсачката на Гугъл доказва, че Емилия се е постарала да скрие добре миналото си и снимките си от зората на своята кариера. Нейни фотоси от "младите" й години могат да се открият трудно, за разлика от тези на много други певици. И за това има обяснима причина.

[caption id="attachment_4095" align="aligncenter" width="285"]Вижте Емилия тук, обаче! Вижте Емилия тук, обаче![/caption]

Освен изкуствения си бюст, Емилия си е правила поне три ринопластики, както и неведнъж е опъвала изкуствено бръчки с помощта на прословутия ботокс. На практика лицето й сега няма нищо общо с физиономията й преди. И промяната не се дължи единствено на принудителното опериране на носа.

[caption id="attachment_4097" align="aligncenter" width="300"]Или Емилия тук! Или Емилия тук![/caption] [caption id="attachment_4098" align="aligncenter" width="300"]Това пак е Емилия Това пак е Емилия[/caption] [caption id="attachment_4099" align="aligncenter" width="300"]Има ли нещо общо това момиче със сегашната богиня на красотата Емилия?! Има ли нещо общо това момиче със сегашната богиня на красотата Емилия?![/caption]

Казваме "принудително", тъй като е обществена тайна, че преди време благоверният й Коко Динев си изтърва ръчичката и счупи носа на любимата си. Което, разбира се, бе чудесен повод да го оперира и да се прости с характерната му гърбица.

[caption id="attachment_4100" align="aligncenter" width="227"]Когато Емилия беше Когато Емилия беше "млада"...[/caption] [caption id="attachment_4101" align="aligncenter" width="234"]Какво ще кажете - отива ли й розовото?! Какво ще кажете - отива ли й розовото?![/caption] [caption id="attachment_4102" align="aligncenter" width="300"]Я, какво ни гледа оттук... Я, какво ни гледа оттук...[/caption]

Истината обаче е субективно понятие. Затова спираме с приказките и ви оставяме да прецените сами има ли разлика между бившата и настояща Емилия. Защото според нашето скромно мнение, има 7 снимки, които тя неистово копнее на унищожи. Насладете им се с кеф!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.