Страшно предателство съсипа Анелия...

https://goreshto.net/novini/strashno-predatelstvo-sasipa-aneliya/49491 Goreshto.net
Страшно предателство съсипа Анелия...

Анелия не е на себе си заради това, което Андреа й причини!

Красавицата на родния ни поп-фолк Анелия се чувства предадена, след като най-добрата й приятелка я изостави заради друга. През последните седмици Андреа вече дружи най-вече със Златка Райкова, а това направо съсипва Анелия. Музикалният идол на "Планета" се побърквала от ревност, научи Goreshto.net.

[caption id="attachment_5515" align="alignright" width="300"]Ето толкова близки бяха някога те... Ето толкова близки бяха някога те...[/caption]

"Това, което Анелия изпитва към Андреа, е нещо специално. Мисля, че е много повече от приятелство. Андреа заема съществено място в живота на Ани, тя я има за най-близкия си човек след майка си. На Андреа казва всичко, изповядва се на всякакви теми и споделя своите проблеми. Това много й липсва напоследък, откакто се появи трети човек. Ани се чувства много зле, все едно е предадена..." - разкрива една от близките на Анелия.

[caption id="attachment_5516" align="alignright" width="300"]Златка открадна Андреа от Анелия Златка открадна Андреа от Анелия[/caption]

Вчера Андреа отново силно нарани Анелия, публикувайки във Фейсбук снимка със Златка Райкова с анонс над нея за вечно приятелство. Нека припомним, че преди време подобни публикации тя правеше с Анелия до себе си, но явно изпълнителката на "Като непознат" умее бързо да си подменя най-добрата приятелка. Ани обаче много страдала и не разбирала какво е сторила, за да тласне Андреа към друга.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.