Страшно: Тежка болест покоси Мая Илиева! (вдовицата на Главния не прилича на себе си - пълни подробности)

https://goreshto.net/novini/strashno-tezhka-bolest-pokosi-maya-ilieva-vdovicata-na-glavniya-ne-prilicha-na-sebe-si-palni-podrobnosti/49756 Goreshto.net
Страшно: Тежка болест покоси Мая Илиева! (вдовицата на Главния не прилича на себе си - пълни подробности)

Вдовицата на Жоро Илиев - Мая Илиева изглежда като съвсем друг човек!

Ако я видите, няма да я познаете. Не, това не може да бъде Мая Илиева. Вдовицата на покойния Жоро Илиев, която години наред беше еталон за женска красота, стил и елегантност. От няколко месеца насам брюнетката с гарваново черни коси, не прилича на себе си. За жалост обаче в лошия смисъл на думата. Това разкриха близки до Мая Илиева и разтърсиха с новината, че тя е покосена от тежко автоимунно заболяване. Става дума за синдром на Хашимото, който носи със себе си далеч повече и по-сериозни проблеми от драстичното напълняване. Което вече е споходило вдовицата на Главния, съобщава вестник "Уикенд". За отрицателно време Мая Илиева, която винаги се е стремила да не надхвърля 52 килограма, е надминала 80-те оки. Очевидци, които са я виждали скоро, се кръстят и уверяват, че не пожелават това и на най-големия си враг. "Мая не е Мая, това е друга жена. Бледа, отпусната и едновременно с това дебела като биволица. Пари да ни бяха давали навремето, нямаше да можем да си я представим така - с голям корем, бузи, задник и всичко, което една дебеланка си носи със себе си. Казано накратко, гони килата на Наталия Симеонова", разкриват източниците. Въпреки това Илиева не се е отказала от суетата и дори е започнала да се гримира двойно повече. Така, че в момента дори приличала на клоун или на индианец, нарисувал се за битка. Косата също много оредяла от заболяването, но Мая продължавала да я опъва силно отзад на кок. "Болестта й се дължи на големия стрес и нищо друго. То нещата се трупат. Първо беше убийството на Жоро Илиев, а наскоро и проблемите с Ники Шванца, който я заряза и се ожени за друга. Мая може и да не е признавала, но Шванца беше единственият, когото обикна след Георги", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.