Страшното предсказание на Ванга за Филип Киркоров се сбъдна!

https://goreshto.net/novini/strashnoto-predskazanie-na-vanga-za-filip-kirkorov-se-sbadna/49311 Goreshto.net
Страшното предсказание на Ванга за Филип Киркоров се сбъдна!

Почитатели от цяла Русия изпаднаха в истински шок от новината за Филип Киркоров!

Почитатели от цяла Русия, а и други държави, изпаднаха в истински шок от новината, че техният любимец Филип Киркоров е много зле. На практика той трябва да се подложи на сърдечна трансплантация, ако иска да живее - това му обяснили лекари от най-елитните клиники по света.

[caption id="attachment_4135" align="alignright" width="300"]Баба Ванга предсказа съдбата на Филип Киркоров Баба Ванга предсказа съдбата на Филип Киркоров[/caption]

Сърцето на Филип Киркоров е в много лошо състояние, а той вече на два пъти получи инфарти. За щастие, те бяха сравнително леки и той успя да се възстанови бързо, но това е само привидно. За да продължи да го държи жив и здрав, сърцето му трябва да се оперира като му се поставят най-малко четири байпаса. А най-добрият вариант при неговото положение бил да се замени с ново, гърмят руските медии.

[caption id="attachment_4137" align="alignleft" width="300"]Филип Киркоров с щерка си Филип Киркоров с щерка си[/caption]

Тази новина за пореден път потвърди чудните ясновидски способности на българската пророчица Ванга. Която още преди много години е предсказала на Филип Киркоров, че след преминаването на 45-годишната си възраст, той ще има сериозни сърдечни проблеми.

Тогава обаче Филип Киркоров и хората около него сметнали, че под "сърдечни проблеми" баба Ванга има предвид неразбории в любовния му живот. Оказва се обаче, че пророчицата е говорила буквално и е познала за влошаването на здравето му години, преди това да стане факт.

Филип Киркоров е решил да отложи операцията си, за да може да реализира няколко свои големи предстоящи концерта, но е заявил, че би се подложил на трансплантация, стига да помогне.

Той има двама наследника, на които е оставил цялото си състояние, след като написа своето завещание още миналата година.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.