Струва 10 лв.: Чашка от него на ден прави чудеса за обмяната на веществата, стомаха и диабета! (има го в два варианта)

https://goreshto.net/novini/struva-10-lv-chashka-ot-nego-na-den-pravi-chudesa-za-obmyanata-na-veshtestvata-stomaha-i-diabeta-ima-go-v-dva-varianta/50206 Goreshto.net
Струва 10 лв.: Чашка от него на ден прави чудеса за обмяната на веществата, стомаха и диабета! (има го в два варианта)

Това чудо е нещо велико за проблеми със стомаха, обмяната на веществата и лечение на диабет!

Сигурно много от вас вече са го използвали, а болшинството поне са чували за него. Това странно наглед чудо се предава уста от уста и ръка от ръка от години у нас. Славата му е заслужена, защото действа прекрасно против диабет и лекува проблеми със стомаха, както и забавената обмяна на веществата. Да, сигурно се досетихте, че става дума за прочутата тибетска гъба или още наречена кефирна гъба. Тя струва десетина лева, но може да се снабдите с нея напълно безплатно. Стига приятел или познат да ви даде от своята, когато порасне. Тя се гледа така, сякаш имате домашен любимец у дома. Има си определените грижи, които зависят от вида на гъбата ви. Защото тя е в две разновидности - млечна и водна. Всичко зависи от това в коя от двете посочени течности ферментира. Първата, млечната, е по-разпространена, затова за водната ще кажем само, че трябва да бъде поставена във вода със захар, изсушен плод като стафиди или смокиня, и лимонов сок. Тибетската гъба се слага в буркан. Тя е изградена от кефирни зрънца, които са или бели, или прозрачни на цвят - зависи от вида, както вече обяснихме. От векове насам е доказана ползата от тази гъба в лечението на редица болести. Най-добри отзиви има за диабет, защото мнозина твърдят, че след употребата й показателите им са се подобрили значително. Тя лекува още анемия, болести на черния дроб и жлъчката, и други. След като сложим гъбата в съответната течност и я оставим да престои в нея, тя увеличава неколкократно своя обем. И чак тогава започва да изпуска лечебните си свойства. Бурканът, в който я отглеждате, трябва да може плътно да се затваря и да стои извън хладилника за около 24 часа. Течността, която се получава от нея и е леко газирана, се нарича кефир. Именно него, кефира, го пием сутрин - една чашка и в течение на цял месец. След това се прави почивка от най-малкото десетина дни. Добре е да знаете, че ако приемате някакви лекарства, то от лечебния кефир трябва да взимате около 2 часа след медикаментите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.