Студен душ за Гришо: Лъжата на Никол Шерцингер лъсна! (Виж истинската й възраст)

https://goreshto.net/novini/studen-dush-za-grisho-lazhata-na-nikol-shercinger-lasna-vizh-istinskata-y-vazrast/49974 Goreshto.net
Студен душ за Гришо: Лъжата на Никол Шерцингер лъсна! (Виж истинската й възраст)

Никол Шерцингер е измамила всички и е по-стара, отколкото твърди!

Досега се считаше, че връзката на Григор Димитров с Никол Шерцингер е повече от шокираща заради високата разлика във възрастта им. Оказва се обаче, че шокът е още по-голям. Всъщност певицата е скрила няколко годинки от егн-то си, когато е стартирала кариерата си в The Pussycat Dolls. Групата започва своя живот през 2003 г. и тогава Никол се е изкарала 25-годишна. Пръв за лъжата й проговори Луис Уолш, с когото Никол Шерцингер работи в британския X Factor. Той заяви пред всички, че никой не знае на колко години е реално певицата. Прокраднаха се слухове, че Уолш е видял нейни документи, които е представила, за да започне работа в шоуто. Той обаче отказа да поясни на колко години е всъщност Никол, като само обяви, че тя е на повече от това, на което се изкарва. В американската преса обаче вече се въртят цифри с възрастта на Шерцингер. Най-често срещаната е 41. Според повечето източници, мулатката е скрила преди време 2 години от своята възраст. Това се е случило по време на кастинг за музикална компания, където е кандидатствала. Никол Шерцингер е от Хавайте, където възрастта често е порок. Може би затова е решила да се прави на по-млада, отколкото е. Към днешна дата певицата надали се притеснява от реалните се години, но вече е късно да ги поправи. Затова в момента се води на 39. Не се знае дали Григор Димитров е наясно с малката тайна на своята възлюбена, но едва ли. Все пак двамата и без това имат огромна разлика във възрастта и надали Никол ще иска да го стресира още повече. Укриването на реалните години е често срещана практика в шоубизнеса. Дори за нашата Лили Иванова се говори, че е прикрила 2 годинки от възрастта си. В тези среди се котират по-младите и е логично всеки да иска да се изкара възможно най-млад. Затова постъпката на Никол донякъде е обяснима.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.