Свърши се: Християн Гущеров и Мария вече са разведени! (пайнерката в шок от крайното решение на съда, остана без стотинка)

https://goreshto.net/novini/svarshi-se-hristiyan-gushterov-i-mariya-veche-sa-razvedeni-paynerkata-v-shok-ot-kraynoto-reshenie-na-sada-ostana-bez-stotinka/50292 Goreshto.net
Свърши се: Християн Гущеров и Мария вече са разведени! (пайнерката в шок от крайното решение на съда, остана без стотинка)

Мария не е успяла да вземе и стотинка от Християн Гущеров!

Разводът на Мария и Християн Гущеров вече е факт. Преди десетина дни бракът им е бил разтрогнат официално, съобщиха близки до милионера източници. Районният съд в столицата е уважил решението на двойката, която се развела по взаимно съгласие. Говореше се, че Мария ще успее да се сдобие с голямо богатство в евро, след като се превърне в бивша съпруга на Гущеров. Е, в това няма нищо вярно. Оказа се, че преди сватбата двамата не са подписали договор, което на практика оставя певицата с празни ръце, пише ПИК. "Разводът е по-скоро в ущърб на Мара, отколкото в неин плюс. Гущеров не й даде и стотинка, а плюс това двамата нямат и общо дете. Това още повече наклони везните в негова полза и съдът реши, че на Мария не й се полага нито от богатството му", коментират източниците. След което през смях подхвърлят, че следващият богаташ, когото Марчето успее да оплете в мрежите си, ще трябва да я заплоди. "Каквото и да прави, да гледа да роди едно дете на другия, защото иначе и от него няма да измъкне нищо", убедени са запознати. Колкото до Християн Гущеров, той в момента полива свободата си заедно с настоящата си любима Светлана Василева. Нещо повече - двамата са сгодени от около месец и планират бъдещата си сватба. Не е ясно къде и кога ще бъде тя, но се очаква да е през лятото. "Християн е много по-влюбен в Светлето, отколкото някога е бил в Мария. Той не спира да й показва чувствата си и да я глези с различни подаръци и скъпи почивки. Иска тя да е жената до него и да имат поне две деца. А самата Светла отдавна призна, че иска да си има бебе", разказват източниците. Тепърва ще видим кой пък ще застане редом до Мария в живота, след като напоследък й се приписваха връзки с няколко богаташа. Един от тях беше собственик на частна телевизия, а другият е известният Ангел Свинаря.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.