Свърши се: Кейт Мидълтън разбра жестоката истина за съпруга си!

https://goreshto.net/novini/svarshi-se-keyt-midaltan-razbra-zhestokata-istina-za-sapruga-si/49352 Goreshto.net
Свърши се: Кейт Мидълтън разбра жестоката истина за съпруга си!

Кейт Мидълтън и принц Уилям ще се разделят, кралицата в шок!

Свърши се с брака на Кейт Мидълтън и принц Уилям. При това само три години, след като се венчаха по-влюбени от всякога и когато се сдобиха с първото си дете. Но животът е еднакъв, както за обикновените хора, така и за кралските особи. Всички те се влюбват, а истината е, че принц Уилям се влюби до безпаметност. Само че не в жена си.

Скандалът избухна, когато Кейт Мидълтън научи, че Уилям поддържа връзка със старо свое гадже на име Джесика. Двамата изживели бурна любов преди години, след което се разделили, но Джесика останала най-добрата му приятелка. Днес обаче от това приятелство няма и помен, защото бе заменено от бурна любов, която не отстъпва пред нищо и никого.

[caption id="attachment_4458" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън напуска Уилям, кралицата в шок Кейт Мидълтън напуска Уилям, кралицата в шок[/caption]

Без да се интересува, че съпругата му може да разбере, Уилям често заминава на път заедно с Джесика. Последно Уилям, брат му Хари и Джесика отидоха заедно на лов в Испания. Кейт обаче не беше поканена, по обясними причини.

Кралица Елизабет също е наясно с любовта на внука си и е изпаднала в шок при мисълта, че Уилям и Кейт Мидълтън са на път да повторят съдбата на сина й Чарлз и съпругата му Даяна.

Защото за Уилям Джесика се явява точно това, което е Камила за Чарлз, а именно голямата любов на живота му. Кейт Мидълтън пък е твърде горда и е заявила категорично, че няма да търпи изневерите на мъжа си и ще предпочете собственото си щастие и това на детето си, пред вековните обичаи и порядки на Бъкингамския дворец.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.