Сватбата, която Орешарски вдигна, удиви България! (ВСИЧКО ЗА ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ)

https://goreshto.net/novini/svatbata-koyato-oresharski-vdigna-udivi-balgariya-vsichko-za-golyamoto-sabitie/49965 Goreshto.net
Сватбата, която Орешарски вдигна, удиви България! (ВСИЧКО ЗА ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ)

Семейство Орешарски с още един повод за щастие!

Голяма новина разтърси и едновременно удиви всички близки на Орешарски. Тайна сватба прикова вниманието им, научи Goreshto.net. Синът на бившия премиер се ожени за дългогодишната си половинка. Десислав Орешарски се венча за своята любима Михаела, съобщи в. "Ретро". Сватбата е била много скромна, което е изненада заради популярността и възможностите на семейството. Тя се е провела само с роднини и най-близки приятели. Десо, както го наричат приятелите, върти любов с Мишето от около 3 години. Двамата са още доста млади, но са решили да сключат брак. Синът на Пламен Орешарски, за разлика от баща си, не тъне в разкош. Той се занимава с баскетбол, но играе в аматьорската лига и получава твърде малко. Това е и причината сватбата му да е толкова семпла. Баща му му отказал да го финансира изцяло, тъй като искал да го възпита да изкарва сам парите си. Политикът все пак му помогнал с половината разходи. Не е известно какво работи булката и дали изобщо работи нещо. По всяка вероятност и тя не носи много пари у дома. Младото семейство вече живее в собствен дом. Той е наследен от родителите на младоженеца, които са му го предписали. Може да са строги, но очевидно мислят за децата си и не ги оставят на произвола на съдбата. Интересното е, че Десислав Орешарски отказва да се занимава с политика и затова баща му все още не го е вкарал в някоя партия. Младежът се интересува само от спорт и желае да се развива само в тази област. Тържеството е било изключително скромно. Десислав и Михаела са имали не повече от 50 гости, което е малко дори за неизвестни хора. Очаква се и меденият им месец да бъде скромен, може би някъде в Гърция или на друга близка дестинация. Сега пред младата двойка стои задачата да зарадват Пламен Орешарски и съпругата му с внуче. Може би вече са започнали с опитите в тази насока.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.