Свекървата на Корнелия Нинова развърза езика: Не е за вярване какво разкри за нея! (баба Дафина втрещи)

https://goreshto.net/novini/svekarvata-na-korneliya-ninova-razvarza-ezika-ne-e-za-vyarvane-kakvo-razkri-za-neya-baba-dafina-vtreshti/49792 Goreshto.net
Свекървата на Корнелия Нинова развърза езика: Не е за вярване какво разкри за нея! (баба Дафина втрещи)

Баба Дафина разкри неподозирани неща за лидера на БСП Корнелия Нинова!

Тя се казва Дафина, а всички в селото я знаят като баба Дафинка. Тя е свекървата на Корнелия Нинова, родителка на съпруга й Митко. Жената живее в Мизия - след моста на канала убиец, където хората още помнят кошмара от наводнението преди две лета. Пред репортер на "Ретро", дошъл на гости в дома й, баба Дафина развърза езика си и разказа неподозирани неща за своята снаха Корнелия Нинова. Истини, в които някои ще повярват моментално. А други категорично ще отхвърлят. Без да се замислят. Най-вече на тази, че и до днес Корнелия и семейството й живеят скромно. В селото е и старата къща на родителите на Нинова, която е още по-невзрачна от тази на свекърите й.

Градили ги хората през далечната 1969-та година. С пари от спестявания правили всичко. Стаите градили една по една - с по 1000-1500 лева, колкото успеят да спастрят. Самата къща на баба Дафинка е най-обикновена. Нищо лъскаво и скъпо по нея. Всъщност скъпи им са овошките и насажденията на двора - но скъпи за сърцето.

"И Корнелия, и внукът ни тук са отрасли. Ей от тези плодове са яли и мляко от кравите са пили. Който си мисли, че в царски палати живеят, нищо не знае. Обичам я тази моя снаха, защото цял живот сме се разбирали прекрасно. Нарича ме "мамо", още откакто се омъжи за Митко. И винаги гледа да ме отмени, да помогне с каквото може", разбъбря се баба Дафина. Тя е категорична, че Корнелия Нинова е много земен, трудолюбив и отговорен човек. При нея нямало преструвки и надувки, нито пък ламтеж за имане. Винаги, щом дойдели на село, тя запрятала ръкави и се втурвала да домакинства и да шета. "Казва ми - стой си, мамо! Само кажи какво трябва да се направи, а ти си почивай. Много е добричка, много. И затова се тревожа за нея. Защото голямо напрежение й се събра с това лидерство на партията. Не може да си почине като хората, да си погледне здравето", споделя Дафина. А на приказките, че снаха и свекърва рядко се понасят и все гледат да си извадят очите, се смее от сърце. Не знаела как са другите хора, но с жена като Корнелия Нинова до сина си, цял живот нямало да й стигне да благодари на Бог. "Хората може и да не вярват, може да се учудят, но двете много се обичаме. Като дъщеря я имам. Тя сама си го заслужи. Нищо даром не се дава на този свят", заключва мъдро Дафина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.