Светът гърми: Анджелина Джоли жертва на лекарска грешка!

https://goreshto.net/novini/svetat-garmi-andzhelina-dzholi-zhertva-na-lekarska-greshka/49354 Goreshto.net
Светът гърми: Анджелина Джоли жертва на лекарска грешка!

Лекарите причиниха нещо наистина чудовищно на Анджелина Джоли!

Светът буквално гръмна днес, когато американските медии взривиха с новината, че Анджелина Джоли е станала жертва на голяма лекарска грешка. Оказва се, че тежките операции и терапии, на които се подложи, за да отстрани бюста си, са не само ненужни, но и опасни.

Анджелина Джоли легна на операционната маса, за да намали процента на риска да заболее от рак като нейната родителка. Тя бе убедена, че след отстраняването на бюста е намалила опасността от 87% на едва 5%. Разкри се обаче, че това изобщо не е така, а актрисата е била заблудена от лекарите, пишат щатски медии, сред които и здравни сайтове.

[caption id="attachment_4471" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли е била подло излъгана от лекарите, твърдят експерти Анджелина Джоли е била подло излъгана от лекарите, твърдят експерти[/caption]

"Това, което са направили лекарите с Анджелина Джоли не е само ненужно, а престъпно. Замесена е цяла една индустрия, свързана с рака, която има за цел да използва жените като опитни зайчета и да си играе с телата им. А каква по-добра реклама и начин за привличане на още пациентки, от самата Анджелина Джоли?!", категорични са в обвиненията си американски специалисти.

А наистина потресаващото е, че се оказа, че Анджелина Джоли е могла да се застрахова срещу болестта не като отстранява бюста си, а просто като спазва определен хранителен режим. Той включва съответните здравословни храни и приема на витамин Д.

"Съществуват десетки начини за превенция на заболяването, защото Анджелина Джоли не е застрашена реално. Ако е трябвало да се застрахова обаче, тя можеше да прибегне до холистичните терапии, озонотерапия, микро-химиотерапия, акупунктура, сауна и много други, които биха й осигурили далеч по-голяма защита", твърдят експерти.

Според които е съществувал десетки пъти по-голям риск Анджелина Джоли на умре на операционната маса, отколкото от самата болест.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.