Светкавичен лек срещу киселини в стомаха, до 5 мин. ги няма! (за разлика от содата това не само премахва симптомите, но и лекува)

https://goreshto.net/novini/svetkavichen-lek-sreshtu-kiselini-v-stomaha-do-5-min-gi-nyama-za-razlika-ot-sodata-tova-ne-samo-premahva-simptomite-no-i-lekuva-2/50126 Goreshto.net
Светкавичен лек срещу киселини в стомаха, до 5 мин. ги няма! (за разлика от содата това не само премахва симптомите, но и лекува)

Невероятен е този лек срещу киселини в стомаха, може би най-добрият изобщо!

80, че дори и повече процента от населението по света често или по-рядко е страдало от киселини в стомаха. Едва ли изобщо има човек, който да не е усещал отвратителното чувство, при което храната се надига в хранопровода и сякаш го изгаря целия. Парене в стомаха, оригване, подут корем... всичко това са симптоми на гадните киселини. Вярно е, че не са кой знае каква болка за умиране, но са в състояние да скапят целия ти ден и дори празниците. За щастие и за киселините има лек. Той обаче не се продава в аптеката, а трябва да си го набавим сами. Сигурно първото, което сте си помислили е, че ще ви говорим за баналната и прословута вече сода бикарбонат. Не, не става дума за нея!

Истината е, че содата за хляб в повечето случаи просто премахва симптомите, но не и причината за киселините в стомаха. Това лекарство, което ви предлагаме сега, е не само светкавично ефективно, но и постепенно лекува. Като прави появата на киселини все по-рядка и по-рядка, докато напълно изчезне.

Всичко е много простичко, защото е нужно само една лъжичка с ябълков оцет, малко пчелен мед и малко газирана вода. Разтваряме ги заедно в една чаша, в която сме сипали преварена вода. Точно тази напитка, която е газирана, ще премахне досадните киселини в стомаха ви като с магическа пръчица. В рамките на почти отрицателно време, около пет минути, ще изчезнат паренето, болките и подуването на стомаха. Това е така, защото ябълковият оцет например, повишава нивата на солната киселина в организма ни и усилва нейната функционалност. Той успешно разгражда храни като колбаси, месо и богати на белтъчини хранителни продукти. Добре е да запомним, че храната, която ядем, се разгражда именно от пепсина и солната киселина. Ако тях ги няма или имаме липса в тялото си, то можем да си навлечем сериозни проблеми и дори хранително отравяне. Затова използвайте посочената по-горе смес и ще се уверите, че скоро ще пеете. Освен това е добре да пиете по лъжичка ябълков оцет, разбъркан в около 200 гр. вода поне веднъж през деня. Преди хранене, разбира се. Той е много богат и на калий, който спомага за нормалното съкращаване на нашите мускули.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.