Светлана Василева "умили": Не искам сватба като на простолюдието! (виж какво роди мозъкът й - взриви мрежата)

https://goreshto.net/novini/svetlana-vasileva-umili-ne-iskam-svatba-kato-na-prostolyudieto-vizh-kakvo-rodi-mozakat-y-vzrivi-mrezhata/50424 Goreshto.net
Светлана Василева "умили": Не искам сватба като на простолюдието! (виж какво роди мозъкът й - взриви мрежата)

Светлана Василева много, ама много си повярва!

Скандалната плеймейтка Светлана Василева пристигна от Търговище в София преди години. Които явно са й промили мозъка дотам, че да забрави откъде е тръгнала. Особено след като развя знамето на победата, оплитайки в мрежите си милионера Християн Гущеров. Откакто е негова годеница и бъдеща съпруга (двамата се женят след по-малко от месец, на 12 юли), Василева навири нос. Толкова нависоко, че ако излезе без чадър в порой, със сигурност ще се удави. Потвърждава го последното й изказване, което буквално взриви мрежата и накара мнозина да се превиват от смях. Защото... Светлана Василева не искала сватба като на... простолюдието. Забележете и ако трябва си запишете... За нея венчавка на стойност 20 000 лева е за простите и обикновени хора, към които тя, разбира се, не принадлежи. Това оповестиха скандално източници пред вестник "Уикенд". А говорим за 20 бона, защото точно толкова решил да отпусне бъдещият свекър Добромир Гущеров на младите. Знаем, че от самото начало той е твърдо против връзката на сина си със Светлето. И не я одобряваше за гадже на Хриси, камо ли за своя снаха. През последните месеци Добромир се нагледал на това как наследникът му пръска пари с лека ръка по капризите на Василева и изригнал. Твърдо отказал да им даде исканите 80-100 000 лева за грандиозна сватба край морето, за каквато Светлана мечтаела. Развързал кесията за 20 бона и им казал да се оправят, което разбило душевния мир на блондинката. Сега, "горката" Светлана ще трябва да се врече във вярност на Гущеров не край морските вълни, а в столичния хотел "Шератон". Там в момента цените са най-евтини, в сравнение с останалите и предпочитани от елита места. "Не исках да се омъжвам така, не си го представях. Да се облека и да застана пред олтара като всяка друга обикновена жена. Никога не съм харесвала да ме сравняват с масата. Но нищо, след сватбата ще е друго", опитвала да се утеши Светлана, надушвайки облагите, които ще добие. Още повече ако роди и едно-две деца на Християн Гущеров, че да си затвърди позициите и да си гарантира бъдещето.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.