Светослава Рудолф извън кожата си заради Слави Трифонов! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/svetoslava-rudolf-izvan-kozhata-si-zaradi-slavi-trifonov-vizh-tuk/46965 Goreshto.net
Светослава Рудолф извън кожата си заради Слави Трифонов! (виж тук)

Светослава Рудолф се вбеси не на шега, а причината е Слави Трифонов!
Журналистката Светослава Рудолф, известна със скандалния си развод преди няколко години, изпадна в бяс. А причината за това е не друг, а… Слави Трифонов. Или по-точно новата телевизия на Дългия, която стартира този понеделник – 4 ноември.

Рудолф разкри, че мобилните оператори, в частност А1, към когото се води тя, не спират да агитират за телевизията на Слави. И държат клиентите си на линия като им губят време и пари, докато тече рекламата на канал 78.

Ето какво точно разказа Светослава Рудолф, цитираме я дословно:

“Тези дни непрекъснато имах проблеми с интернет и телевизията в къщи и звънях няколко пъти на А1. И какво, мислите, се случваше всеки път? Автоматичната говорителка половин час ме държи на линия, за да ми дава подробни указания как и къде да гледам канала на Слави Трифонов.

Не че имам нещо против него или телевизията му, но от къде накъде А1 ще ме занимават с това и ще ми губят времето?! Това нарушава потребителските ми права”, категорична е Светослава Рудолф. След което добави:

“Това никога досега не се е случвало – А1 да ни рекламира която и да е телевизия, камо ли политически проект?!”.

Постът й предизвика редица коментари като повечето от тях, разбира се, бяха негативни спрямо политиката на мобилния оператор.

“Писна ми от самозабравили се получовеци, които се харесват на завършени малоумници! Преди много години се убедих, че около четири процента от населението на България е с интелект над средно ниво. С течение на годините процентът е паднал драстично!”, коментира един от потребителите под поста й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.