Талисманът на Петко: Бременната Яна пълни окото в "Найт флайт"! /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/talismanat-na-petko-bremennata-yana-palni-okoto-v-nayt-flayt-snimki/49262 Goreshto.net
Талисманът на Петко: Бременната Яна пълни окото в "Найт флайт"! /СНИМКИ/

Явно на бременната Яна Акимова изобщо не й се седи у дома!

Съпругата на Петко Димитров - танцьорката Яна Акимова явно изобщо не устисква да си стои у дома. Макар и в напреднала вече бременност Яна не пропуска вечер, без да се появи в заведението на съпруга си "Найт Флайт" и да се забавлява.

Красавицата, която въпреки коремчето, не е наддала кой знае колко на тегло, продължава да пълни очите на гостите в клуба, а и да следи изкъсо съпруга си. Безнесменът Петко Димитров отдавна е силна притегателна за всякакъв род кифли и златотърсачки, които виждат в него билет за охолния живот.

[caption id="attachment_3762" align="alignright" width="300"]Яна изглежда удивително, макар и с коремче Яна изглежда удивително, макар и с коремче[/caption]

Затова Яна Акимова не успява напълно да се раздели с ревността и придружава Петко почти навсякъде, разкриха нейни познати. Освен да показва присъствието си обаче, Яна много помагала на мъжа си в заведението и общо взето тя се разпореждала с персонала и управителите.

Последното появяване на Яна Акимова в "Найт флайт" беше снощи, когато бременната красавица лудя на участието на добрия си приятел Азис. Двамата не пропуснаха да се щракнат за пореден път, като Яна целенасочено се скри зад гърба на певеца, за да прикрие едрото си коремче - може би от чисто суеверие.

[caption id="attachment_3763" align="aligncenter" width="200"]Яна и Азис - добри приятели! Яна и Азис - добри приятели![/caption]

След участието на Азис в клуба, Петко и Яна го "отвлякоха" на масата си и заедно с няколко свои приятели купонясваха часове наред. По всичко личи, че на красавицата бременността не й се отразява никак зле, а и нещо повече - Яна изглежда все така хубава, че дори в пъти повече и отпреди.

)

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.