Тайната на Златка Димитрова беше разкрита?!

https://goreshto.net/novini/taynata-na-zlatka-dimitrova-beshe-razkrita/49261 Goreshto.net
Тайната на Златка Димитрова беше разкрита?!

Златка Димитрова усърдно пазеше голямата си тайна, но уви!

Тайната на Златка Димитрова беше разкрита, макар че тя я пазеше толкова усърдно. Или поне в това са убедени журналистите от папараци.бг, според които Златка Димитрова вече може да се похвали с най-прекрасната новина в живота си, а именно, че ще става майка.

От известно време насам Златка Димитрова не е засичана да носи от неизменните за нея тесни и впити тоалети, с които подчертаваше прекрасното си тяло. Напоследък Златка Димитрова винаги ходи с широки пуровери или рокли, а преди дни бе забелязана отново в разкроена около ханша рокля, която умело да прикрива всички следи от наедряване.

[caption id="attachment_3756" align="alignright" width="225"]Златка Димитрова е недебеляла или просто бременна?! Златка Димитрова е недебеляла или просто бременна?![/caption]

Защо Златка Димитрова ще прави това, ако не е надебеляла, или... бременна, чудят се не само папараците, а и представителите на столичния елит. Що се отнася до предположението, че Златка Димитрова е надебеляла, то може да бъде отхвърлено с лека ръка, тъй като всички са наясно с почти болезнената мания на Златка по перфектните мерки.

Красавицата се грижи много за себе си, спазва стриктен режим на хранене и се къса от тренировки в залата, за да изглежда в уникална форма. Затова е малко съмнително да наедрява от прекомерен апетит и запускане.

Единствената обяснима и логична причина е да е бременна и Миро най-сетне да й е подарил мечтания подарък. А и приятелки на Златка Димитрова потвърдиха думите й, че от месеци насам тя не спира да пие фолиева киселина, с цел да подпомогне желаната бременност.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.