Тайната сватба, която остави България без дъх!

https://goreshto.net/novini/taynata-svatba-koyato-ostavi-balgariya-bez-dah/49108 Goreshto.net
Тайната сватба, която остави България без дъх!

Никол Станкулова има намерение да изненада цяла България

Прелестната синоптичка Никол Станкулова има намерение да вдигне тайна сватба, научи Goreshto.net. Хубавицата е сгодена за своя любим от няколко дни, но продължава да не обявява името му в медийното пространство, което навява мисълта, че не желае да се вдига шум около сватбата и.

Тържеството ще бъде в доста тесен кръг. Ще присъстват най-близките на младоженците и още няколко колеги и верни приятели на Никол. Възлюбеният на Станкулова не е известна личност. Това е единственото, което е известно за него на този етап. Браво на хубавицата, че не търси изкуствено популярността, както много други жени биха го направили при своята сватба.

[caption id="attachment_2464" align="aligncenter" width="300"]svatba Никол Станкулова пази деня на сватбата си в тайна[/caption]

Семейството на Никол много е харесало годеника и, както съобщават колегите от Kliuki.net. Всичко изглежда прекрасно в живота на красавицата и ще стане още по-хубаво, когато сложи халката. Това би трябвало да е около есента, но Никол пази упорито тайната и надали ще даде възможността на медиите да видят отблизо най-щастливия ден в нейния живот.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.