Тази Коледна молитва сбъдва всяко желание! (прочетете я довечера, когато часът удари полунощ)

https://goreshto.net/novini/tazi-koledna-molitva-sbadva-vsyako-zhelanie-prochetete-ya-dovechera-kogato-chasat-udari-polunosht/50207 Goreshto.net
Тази Коледна молитва сбъдва всяко желание! (прочетете я довечера, когато часът удари полунощ)

Тази Коледна молитва притежава огромна сила и сбъдва всяко едно желание!

Ако искате да се помолите за здраве, да бъдете щастливи, да откриете любовта, да се издигнете в службата или просто да намерите късмета си, тази Коледна молитва (ще я откриете след текста) е от огромно значение за вас. Силата й е могъща и всички, които са се докосвали до нея, знаят това. Единственото, което трябва да направите, е да я запазите на сигурно място. И да я прочетете за първи път довечера - на Бъдни вечер, но щом часът удари полунощ. Най-добре е да останете сами в стаята и за кратко да се съсредоточите, за да прочистите съзнанието си и да се успокоите. След това си помислете за всички онези прекрасни неща и молбите, които искате да отправите към Бог, Иисус Христос и Богородица. Концентрирайте се и прочетете тази Коледна молитва наум или на глас - няма значение, стига да вложите сърцето си във всяка една дума от нея. След това кажете няколко думи и от себе си. Отправете своята съкровена молба и желание. Няма да повярвате какво ще ви се случи много скоро и как сами ще се уверите в силата й. Тази нощ, на Коледа, се случват чудеса. И нямайте грам съмнение в това. Който се съмнява и дори е готов да се надсмее над висшите сили, той сам заключва късмета и доброто за живота си. Втория път, в който трябва да прочетете молитвата, а на самата Коледа утре. Няма значение от часа и мястото. Просто отново бъдете съсредоточени и я изречете от сърце. А след това четете тази Коледна молитва всеки ден в продължение на един месец. Нито за миг не забравяйте своето желание и нито за миг не допускайте, че то няма да се сбъдне. Хората, които са изпитвали силата й са удивени как проблемите им сякаш като по чудо намират своето решение. Ще получите в живота си онова, което искате, затова и трябва много да внимавате какво е било то. Здраве, хармония и благополучие ще ви съпътстват оттук нататък през цялата година. А ние ви го пожелаваме от сърце. Весела и мирна да е Коледата ни! Вижте МОЛИТВАТА ПО-ДОЛУ!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.