Театър "Сълза и смях": Виж какви ги свърши жената на Румен Радев на приема в Бояна! (шок подробности + снимки)

https://goreshto.net/novini/teatar-salza-i-smyah-vizh-kakvi-gi-svarshi-zhenata-na-rumen-radev-na-priema-v-boyana-shok-podrobnosti-snimki/49796 Goreshto.net
Театър "Сълза и смях": Виж какви ги свърши жената на Румен Радев на приема в Бояна! (шок подробности + снимки)

Румен Радев и съпругата му Десислава Радева дадоха първия президентски прием в Бояна, но...!

За първи път новият държавен глава Румен Радев даде традиционния от години президентски прием в Бояна, по случай 24 май. Разбира се, заедно с първата дама Десислава Радева, която още от изборите мнозина започнаха да наричат Генерал Деси. Този път обаче приемът се превърна в подобие на театър "Сълза и смях". И не само заради гафовете на президентшата. Ще започнем с нея обаче. Съпругата на Румен Радев цъфна като майска роза на събитието, облечена в ярка червена рокля. Да, определено беше стилна, ако изключим обувките. Десислава Радева беше нахлузила почти изцяло отворени чепици, което изобщо не отговаря на официалния протокол за подобни мероприятия. Това обаче далеч не бе най-фрапантното. Присъстващи в залата се опулиха и дори започнаха да се побутват при вида на буквално залепената за Румен Радев първа дама. Десислава Радева не се отдели от мъжа си и не пусна ръката му, съобщава агенция Пик. Както сами ще видите от снимките, двамата се водеха за ръчичка като влюбени ученици. Умилителна картинка, ако става дума за средното школо. Не и за държавния глава на Републиката обаче. "Разбираме, че Десислава Радева обича и следователно ревнува мъжа си, но бива ли такова поведение на официален прием?! Кой ще й го открадне мъжа - Корнелия Нинова или Илияна Йотова?!", шушукаха присъстващи в залата. Няма как да подминем и факта, че този път на приема за 24 май бяха поканени меко казано странни гости. Големите творци на България или не бяха получили покана, или бяха предпочели да не присъстват. Прецедент е, че не видяхме лицата на големия Антон Дончев, нито на Вежди Рашидов, нито на Левчев, нито на Светлин Русев, нито на Стефан Цанев, нито на Георги Господинов и още редица родни творци, писатели, композитори и артисти. За сметка на това на приема бяха поканени видни протестъри, банкерът Левон Хампарцумян, Антон Хекимян, Пламен Орешарски и съпругата на обвиняемия олигарх Иво Прокопиев. "Това обезсмисля цялата идея на събитието. Ако първата дама само ще си разхожда тоалетите и ще държи ръчичката на мъжа си, без да се отдаде уважение и почит на истинските родни просветители, защо изобщо се прави този прием", негодуваха очевидци.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.