Телевизионен АПОКАЛИПСИС: Участници саботират "Къртицата"!

https://goreshto.net/novini/televizionen-apokalipsis-uchastnici-sabotirat-karticata/49287 Goreshto.net
Телевизионен АПОКАЛИПСИС: Участници саботират "Къртицата"!

За пръв път в историята на шоуто, "Къртицата" е заплашена от крах!

За пръв път в историята на шоуто, "Къртицата" по ТВ7 е заплашена от огромен крах. Предаването бавно, но сигурно върви към фалит, а медийни експерти сравняват случващото се в него с телевизионен апокалипсис. Причината е в участниците, които един по един саботират "Къртицата".

Те обаче не са виновни и не могат да бъдат обвинявани, защото това, заради което са се съгласили да участват в предаването, на практика не се прави. "Вътре сме, за да покажем себе си и да преодоляваме физически изпитания. А не да се караме като лелки на битака и да се опитват да вадят несъществуващите ни кирливи ризи на показ. Това не е Биг Брадър, нали?! Ако искахме махленски разправии, щяхме да отидем там", това е мнението на повечето от участниците в "Къртицата", изразено последно от Пушката тези дни.

[caption id="attachment_3944" align="alignright" width="300"]Много вероятно е това да е вторият и последен сезон на Много вероятно е това да е вторият и последен сезон на "Къртицата", чиито рейтинг удари дъното[/caption]

Той, както и повечето от участниците в "Къртицата" се заканват, че тъпотията вече им идва прекалено и не са сигурни дали ще издържат да останат до края на шоуто. Това, разбира се, ще коства доста пари от страна на продуцентите, които вече и без друго гризат нокти в ужас от брутално ниския рейтинг.

Ако този сезон на "Къртицата" приключи така, както се очаква от зрители и от участници - демек с пълен провал, то е почти сигурно, че това ще е и последният сезон на шоуто. Едва ли догодина продуцентите биха рискували да вложат нови средства в подобна издънка, а и надали ще има кой да се върже на поканата им и да се съгласи да влезе в "Къртицата".

Еденственото, което им остава, е да се стегнат и да опитат да спасят шоуто като променят сценария оттук до края на "Къртицата". Както е тръгнало обаче, е малко вероятно да успеят, коментират критици.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.