Теодора Духовникова разкри истината за скандала с Владо Карамазов! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/teodora-duhovnikova-razkri-istinata-za-skandala-s-vlado-karamazov-vizh-tuk/51008 Goreshto.net
Теодора Духовникова разкри истината за скандала с Владо Карамазов! (виж тук)

Теодора Духовникова и Владо Карамазов се скарали жестоко!

Най-добрите приятели Теодора Духовникова и Владо Карамазов се скарали жестоко и вече не си говорят. А актьорът не бил поканен дори на рождения ден на актрисата. Тези слухове се въртяха в медиите до вчера, когато Духовникова написа следното в мрежата: "Да си в Рим, да си мислиш, че по-хубаво от това няма как да бъде и да ти звънне един от най-любимите ти хора на тоя свят - Владо Карамазов ... И да те пита- Къде си, Дуде?... И ти с една наперена гордост да кажеш - В Рим съм, Дуде, ти къде си? И той да ти отговори едно съвсем простичко “ В Родопите съм”, и леко да те заболи сърцето от това и после той да продължи “ В хотел Орловец” ( нашият хотел, където снимахме Дяволското Гърло). И като си спомниш всичките Родопи и всичките изгреви и всичките залези и всичките хора и всичките спомени там и като вече ти се стори Рим просто един град. С който всъщност нямаш нищо общо, освен общите туристически снимки на милиони туристи..... и когато вече почти през рев попиташ- Къде точно си? - и Владо ти отговори ( пак така, съвсем просто ) - “ В твоята стая, където спеше по време на снимките”..... И като ти се дореве. И като си дадеш сметка, че всъщност никой град и никоя държава няма никакво значение. И че всъщност най-хубаво може да ти е било на три часа път от вкъщи с кола. Зависи с кого, какво и защо си бил там... Обичам те, Владе. Знам, че ще направиш страхотни снимки по нашите места, целувки на боровете и на теб и на най-хубавите Родопи...", написа Теодора Духовникова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.