Тежък удар съсипа актьора Любо Нейков!

https://goreshto.net/novini/tezhak-udar-sasipa-aktyora-lyubo-neykov/49430 Goreshto.net
Тежък удар съсипа актьора Любо Нейков!

Любо Нейков преживява много тежко случващото се!

Тежък удар съсипа актьора Любо Нейков. Той преживява изключително тежко случващото се, а именно, че вече се превръща в изпята песен. Това разкриха колеги на Любо Нейков от шоуто "Комиците" и споделиха, че актьорът е изпаднал в дълбока депресия.

Причина за това е фактът, че Любо Нейков и "Комиците" от доста време насам не се радват на зрителски интерес. Предаването, което се снима на живо в столичното кино "Люмиер", не може да намери публика за участие в записите. Макар билетът да е на скромната цена от 6 лева, срещу които зрителите да гледат на живо заснемането на цели 2 епизода от "Комиците".

[caption id="attachment_5077" align="alignright" width="300"]Любо Нейков Любо Нейков преживява тежко случващото се[/caption]

"Любо Нейков е най-чувствителен на тази тема от всички колеги. Другите се ядосват, разбира се, но той приема нещата много лично и за него това означава, че кариерата му е на път да се срине, което го убива. Любо Нейков е човек, отдаден на актьорската професия, а за един творец пренебрежението на публиката е най-големият удар, който може да получи", коментират колегите му.

Потресаващото било, че за да заснемат епизодите на "Комиците", актьори и продуценти се принуждавали да канят в киното свои близки и роднини, само и само на екран да изглежда така, сякаш шоуто гъмжи от почитатели.

Перманентната публика обаче започнала да се изморява да ходи до залата два пъти в месеца, а и не върви телевизионните зрители да виждат все едни и същи лица по столовете. Затова Любо Нейков умирал от притеснение и все по-често признавал пред колегите си ужаса, който изпитва от чувството, че скоро цялото шоу може да пусне "кепенците".

Припомняме, че не само "Комиците" са проблем на Любо Нейков, който вижда сериозни трудности с продължението на другите си два проекта - предаването "Нека говорят" и сериала "Столичани в повече".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.