Тежък удар за Зуека: Обратът в брака му с Ани Вичева е жесток! (скандални подробности)

https://goreshto.net/novini/tezhak-udar-za-zueka-obratat-v-braka-mu-s-ani-vicheva-e-zhestok-skandalni-podrobnosti/50260 Goreshto.net
Тежък удар за Зуека: Обратът в брака му с Ани Вичева е жесток! (скандални подробности)

Зуека и Ани Вичева се ожениха преди малко повече от година!

Малко повече от година - толкова измина от сватбата на Васил Василев - Зуека и Анна Вичева. Това е втори брак за 52-годишният актьор и водещ на "Господари на ефира". Дълги години той беше женен за колежката си Нина Димитрова, от която има щерка Девина. След дълги години с Нина обаче, Зуека се поддаде на кризата на средната възраст и хлътна до уши по младата Ани Вичева. Разведе се скоропостижно и направи всичко, за да осигури нов и прекрасен дом на избраницата на сърцето си. Както знаем, Зуека изтегли огромен банков кредит, за да закупи къщата на мечтите си в село Лозен, софийско. До днес той, Ани Вичева и малкият им син живееха сговорно в имота си. Казваме до днес, защото се оказа, че домът им вече го няма. Близките до Зуека останали потресени като научили, че той е бил принуден да продаде къщата, заради непогасените си дългове към банката. Това съобщиха източници пред вестник "Ретро". "Парите бяха наистина много, над половин милион лева. И Зуека, при всичките си спестявания, заплата и прочие, не успяваше да се справи навреме с вноските. Страшна работа е, направо на човек не приличаше в последно време. Трябваше да се отърве от къщата, но въпреки това пак едва смогва с парите", разкриват запознати пред "Ретро". Кредитният експерт, който обслужвал дълга на Васил Василев непрекъснато му звънял по телефона и дори наскоро го заплашил с най-лошото. Ако не се справи с дълговете си, ще бъде прехвърлен към фирма за събиране на кредити. И това обаче не е всичко. За жалост, младата жена на Зуека започнала да се дразни от вечното им безпаричие и да му мрънка постоянно. Скандалите в дома им зачестили заради битовизмите, рутината и проблемите, а Васил Василев бил поставен между чука и наковалнята. "Да би мирно седяло... Те хората правилно са си го казали. Ако си беше стоял на Д-то и си беше гледал Нина и Девина, днес нямаше да бере ядове на дърти години", коментират из форумите в интернет.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.