Тези разкрития за Румен Радев на инструктори по рафтинг взривиха България! (ето какъв мъжкар е президентът ни + снимки)

https://goreshto.net/novini/tezi-razkritiya-za-rumen-radev-na-instruktori-po-rafting-vzriviha-balgariya-eto-kakav-mazhkar-e-prezidentat-ni-snimki/49882 Goreshto.net
Тези разкрития за Румен Радев на инструктори по рафтинг взривиха България! (ето какъв мъжкар е президентът ни + снимки)

Румен Радев се оказа доста далеч от това, за което го считаха някои!

Още от началото на встъпването си в длъжност президентът Румен Радев търпи критики, шушукане и дори подигравки относно личния си живот. И втория си брак с вече първата дама Десислава Радева. Заради силния си характер, тя получи прякора Генерал Деси, който й бе лепнат от няколко жълти медии. А държавният глава, съответно, получи етикета "мъж под чехъл". Е да, ама не! Не са познали интригантите и противниците на Радев. Това стана очевидно, както от управлението и решенията му по редица държавни въпроси, така и от начина му да разпуска и да живее като нормален човек.

След рождения ден на президента, едва ли вече някой ще има наглостта да го нарече "чехльо". Както винаги сме си знаели, Румен Радев е гордост за България като един от най-мъдрите, силни и очевидно влиятелни държавни глави. А като мъж той се оказа абсолютен мъжкар.

Това разкриха инструктори по рафтинг, организирали подаръка-изненада за рожденика Радев. Разбира се, излишно е да се споменава, че тази изненада е по идея на половинката му Деси Радева. "До последния момент всичко се пазеше в тайна. Президентът не знаеше дори къде отива. Никога не е бил на рафтинг, но му трябваше съвсем малко, за да схване всичко. Обяснихме му, дадохме нужните инструкции и това беше. Той скочи в лодката и я подкара с такъв размах и увереност, че не можехме да повярваме", разказват инструкторите. Самите те са удивени колко силно е гребял Румен Радев и как мъжки се е държал през цялото време. При това на "носа" на лодката. "Все пак е пилот на изтребител. Това му е в кръвта. Няма как един женчо или страхливец да управлява подобен самолет в небето. Прави го само истински уравновесен, решителен и стабилен мъж", коментират източниците. Колкото до Деси Радева, тя ги потърсила за идеята си, но първо не разкрила коя е. Говорили дълго по телефона и чак, когато се уверила, че това са нейните хора, ги шашнала, че се обажда първата дама. "Г-жа Радева си прилича страшно много с президента. Също като него е силна и смела жена, а помежду им цари рядка хармония и разбирателство. Всичко друго са измислици на болни мозъци", категорични са инструкторите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.