Тези СНИМКИ на Николета с Никол показаха вълшебна истина!

https://goreshto.net/novini/tezi-snimki-na-nikoleta-s-nikol-pokazaha-valshebna-istina/49647 Goreshto.net
Тези СНИМКИ на Николета с Никол показаха вълшебна истина!

Николета Лозанова и Никол Божинова имат невероятно излъчване заедно!

Красивата Николета Лозанова има разкошна щерка и това не е тайна. Никол Божинова е безкрайно сладко дете, а до майка си запълва една вълшебна картина. Хора, които познават бившата плеймейтка, твърдят, че тя е много грижовна към момиченцето си. Това се вижда отлично и от снимките, които Goreshto.net избра за своите читатели.

Семейство Божинови по принцип се радва на щастие, достойно за благородна завист. Футболистът прави всичко възможно да могат Николета и Никол да се чувстват като две принцеси и това засега се получва.

[caption id="attachment_6684" align="aligncenter" width="300"]Никол и Николета - двете принцеси на Валери Никол и Николета - двете принцеси на Валери[/caption]

Определено е спорен въпросът за това на кого от двамата прилича повече Никол Божинова. От една страна е наследила излъчването на Николета, но усмивката изглежда като на Валери.

[caption id="attachment_6687" align="aligncenter" width="300"]На когото точно прилича сладката Никол Божинова? На когото точно прилича сладката Никол Божинова?[/caption]

В снимките, които ви предлагаме, се вижда вълшебната истина за любовта между една майка и детето й. Истинска приказка, която се надяваме да има щастлив край.

[caption id="attachment_6690" align="aligncenter" width="300"]Прекрасната малка Никол и красивата Николета Лозанова Прекрасната малка Никол и красивата Николета Лозанова[/caption]

Вчера Николета Лозанова си върна Фейсбук профила и феновете й отново могат да се наслаждават не само на нея, но и на тази малка и сладка Никол Божинова.

[caption id="attachment_6692" align="aligncenter" width="300"]Никол се учи да плува Никол се учи да плува[/caption]

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.