Тодор Славков: Джамбазки и Сидеров не спряха да се обарват! (хвърли бомбата)

https://goreshto.net/novini/todor-slavkov-dzhambazki-i-siderov-ne-spryaha-da-se-obarvat-hvarli-bombata/50829 Goreshto.net
Тодор Славков: Джамбазки и Сидеров не спряха да се обарват! (хвърли бомбата)

Тодор Славков разби на пух и прах конкуренцията си!

Тодор Славков, или Малък Тошко, както от години го наричат повечето хора у нас, взриви мрежата. "Нема да е лошо, изберете Тошо!" - под този лозунг той обяви желанието си да седне на кметския стол в столицата. А постът му преди часове буквално разтърси всички. Предаваме го без редакторска намеса: "Игнатов от ДБ ходил на среща с хората от кв. Лозенец по повод сградата на Артекс. "Независимата" дама от Кюстендил, също ходила там. Да им се чуди човек на неосведомеността! Що се срещате с хората бе?! Ако имате проблеми с Артекс, звънните на Цветанов, той е човекът! А иначе, да, висока е сградата, хвърля сянка, не е приятно. Затова навремето дядо ми небостъргачите не ги признаваше. Именно заради сянката. Е, и лошите архитекти барабар с наглите кметове не ги "бръснеше", а директно ги пращаше на излет в Софийския. Или ги държеше три седмици прави. Под Японската камбана в Симеоново. Другите двама пък, Джамбазки и Сидеров, увлечени в интимната си афера и спорът, кой точно е Моника Люински и кой Клинтън, не спряха да се обарват. Засега само с думи, но скоро очаквам да ги видя и гушнати по Мария Луиза. Но те го заслужават, нали са метро, а не като мен ретро. Най ме кефи старата кметица Фандъкова. След Софиянски, който бе известен, като "усмихнатото лице на корупцията", учителката го играе "смиреното лице на корупцията" - благ поглед, евтина рокличка, и тротинетка под мишница. Човек би решил, че й пука за вас. Абе, накратко искам да кажа, че много "ласки" има в тази кампания бе! И ДБ-ъто може да го потвърди, и онази с изправената коса от Кюстендил, и двамата тайландци (на тези в Банкок щяха да им издигнат паметник - единия с маша в ръка, а другия с дамски превръзки), и Фънди тротонетката, също. Лошото е, че с тези "ласки" този град няма да го оправим. Само нас ще продължат да ни оправят. А на мен не ми харесва. Дано и вие мислите като мен. И ако е така, то вече ви казах - нема да е лошо, изберете Тошо!", в типичния си стил завърши Тодор Славков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.