Тома Здравков унищожи Албена Михова: Разкри защо мъжете бягат от нея! (отвърна на нападките й преди дни)

https://goreshto.net/novini/toma-zdravkov-unishtozhi-albena-mihova-razkri-zashto-mazhete-byagat-ot-neya-otvarna-na-napadkite-y-predi-dni/49827 Goreshto.net
Тома Здравков унищожи Албена Михова: Разкри защо мъжете бягат от нея! (отвърна на нападките й преди дни)

Тома Здравков не остана безучастен към обвиненията на Албена Михова!

Рокаджията Тома Здравков показа, че не е мишка, а мъж с мнение и позиции в живота. Той не си замълча, а отвърна на жестоките нападки, които бившата му изгора Албена Михова отправи към него преди дни. Припомняме, че в свое интервю иначе чаровната актриса призна, че до такава степен е разочарована и дори омерзена от Тома Здравков, че не иска и да чува за него. Докарал я бил дотам, че даже не вдигнала телефона, за да му честити раждането на първото му дете. Не му написала и честитка дори в социалната мрежа. "Този човек ме нарани жестоко и затова искам да забравя, че е съществувал. През времето, когато бяхме заедно, той постоянно неглижираше и пренебрегваше моето дете. Държеше се така, сякаш синът ми му пречи. Е, няма как една майка да търпи подобно отношение. Пък ако ще мъжът да е Ален Делон", коментира Албена Михова. Близки до семейството на Тома Здравков разкриха, че той просто побеснял като прочел думите на бившата си половинка. С която, в интерес на истината, бяха заедно не няколко месеца, а няколко години. Точно това е в основата на отговора на музиканта. "Как така хем е била с мен и твърдеше, че ме обожава, хем съм се държал гадно със сина й. Албена си противоречи жестоко. Нали като една добра майка щеше да скъса с мен още в началото или поне на първата година. Повече от ясно е, че лъже", разгневил се Здравков.

И шокирал дори близки свои приятели с истината за Албена Михова. А тя е, че актрисата през цялото време искала и се опитвала да се налага. Все тя трябвало да е отгоре във връзката, а мъжът едва ли не да ходи по петите й като кученце.

"Хич не я гледайте, че е вечно усмихната и с чувство за хумор. Веднъж да не й угодиш и се превръща в ранен глиган. Сори, ама това не се търпи. Аз дори проявих завиден стоицизъм. Сега се чувствам отлично. Жена ми е всичко за мен. Дано и Албена да си намери мъжа, но първо ще трябва да си промени нрава", коментирал Тома Здравков. В интерес на истината, актрисата действително е сама и в момента. Тя имаше няколко връзки след Тома, но всички те завършиха с пълен крах. Особено тази с футболиста Николай Колев, който си би камшика и избяга от нея на втория месец.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.